20 februari 2018 Almelo Nederland

Ja, wij zijn weer terug, gisteravond de 19e zijn we om ca 11 uur op Schiphol aangekomen na een vliegreis van meer dan 30 uur incl de wachttijden op de diverse vliegvelden. Van Temuco naar Santiago, naar Buenos Aires, naar Madrid en dan nog naar Schiphol. Gelukkig hadden we de tickets in Santiago al gekregen en onze bagage in het ruim werd keurig overal doorgestuurd. We hebben daar ook geen problemen mee gehad.

Nadat Lars ons naar het vliegveld in Temuco had gebracht en Thijs een oud studiegenootje heeft ontmoet waarmee hij samen in Heidelberg heeft gestudeerd, het vliegtuig in samen met je helm en kleine rugzak, hierin je E-book en iPad. Ook de Teufel koptelefoon ging natuurlijk mee anders hadden we via de MP3 speler geen muziek.

Ria en Esther hebben ons opgehaald van Schiphol. Wij waren een beetje los van de vluchten. Ook hadden we honger want door de vele turbulentie in de lucht werden er minder maaltijden en drankjes uitgedeeld. Samen nog een een kopje koffie en een burgertje en dan naar huis, daar waren we vannacht om kwart over 2. Me dunkt dat we dan wel een lange nachtrust hebben verdiend en deze heer stond dan ook pas om 11 uur onder douche een beetje bij te komen.

Lekker rustig de tas uitgepakt en de was geregeld, vanmiddag Lisanne van school gehaald wat ze heel erg fijn vond en meegenomen naar huis. Hier met haar ranja gedronken en samen een boekje gelezen want ze begint aardig zelfstandig te lezen. Eindelijk een heerlijk bord met nasi gegeten en nu het afsluitend verhaal schrijven.

We hebben een fantastische reis gehad, hebben meerde vrienden opgedaan, hebben genoten van elkaars gezelschap en het bij elkaar zijn wat na 18 jaar er toch van is gekomen. Het is en was een ervaring voor ons leven. Nu komen we zo langzamerhand weer in het ritme van alledag. De foto’s en filmpjes die zijn gemaakt komen binnen van iedereen en moeten worden gesorteerd. Misschien maak ik nog wel een Powerpoint presentatie en zet het op de mail of ik ga nu hier mijn verhalen die ik heb geschreven bundelen met de foto’s en laat het ook delen met jullie.

Iedereen die dit gevolgd heeft en ons succes heeft gewenst bedank ik hartelijk voor de belangstelling. Misschien komt er nog wel weer een andere reis want plannen heb ik nog genoeg, dus we zien wel wat er nog geschreven wordt.

Allemaal de hartelijke groeten, en vergeet niet zelf te genieten van je vakantie en leven en schrijf je verhalen op.

Hans

2 reacties

  • Piet en Janine schreef:

    Wat hebben jullie een fantastische reis gemaakt, en wat heb je ons heerlijk laten meegenieten! Nu weer rustig aan in het gareel komen …. Nou ja, rustig aan: zaterdag roept de plicht weer. Tot zaterdag!

  • Elly schreef:

    Wat een mooie onvergetelijke reis hebben jullie gehad. Nu nog lekker na genieten
    Groetjes Elly

Laat een reactie achter