12 maart 2020 Almelo

Het coronavirus krijgt ons steeds meer in de grip, Amerika sluit de vluchtwegen vanuit Europa af, Brabant gaat op slot en dan rijst de twijfel moet je wel of niet gaan.

Toch ben ik nu nog steeds van plan om te gaan, zelf denk ik er nuchter over en ik loop veel alleen, wanneer je in een groep loopt zal het risico groter zijn, we gaan de lente tegemoet en dan wordt het ws ook warmer zodat de mensen minder vatbaar zijn voor griep.

De voorbereidingen lopen prima, de 1e tochten met de rugzak lopen zijn gedaan en weer goed bevallen, de tas is al voor de helft gevuld met kleren en de andere liggen klaar, uiteraard moet er nog meer klaar worden gelegd en worden gedacht moet dat mee of kan ik dat thuis laten, mijn E reader gaat die mee of is het niet nodig, wat als ik ‘s avonds ergens zit en niets te doen heb dan kan ik lezen dus ingepakt.

Nu nog met de laatste werkzaamheden thuis aan de gang, de schuur is op geruimd, nu nog ff in de tuin wat knippen en kortwieken zodat Ria dat niet hoeft te doen, misschien vanmiddag nog 1 stukje met de rugzak wandelen want vanavond is er nog 1 bijeenkomst van het Jacobsgenootschap in Hengelo waar ik ook nog naar toe wil.

Ja, je moet keuze’s maken, en dat doe ik nu ook want ik ga de tuin in. Tot de volgende keer

Groetn uut Almelo, Hans uut Twente

Laat een reactie achter