12 maart 2020 extra update

Ja, jullie lezen het goed, een extra update.

Vanmiddag heb ik besloten om mijn wandeltocht uit te stellen, heb er lang over nagedacht en het heeft mij wel goed bezig gehouden. 

De reden is natuurlijk de Coronavirus waar de hele wereld over praat en maatregelen tegen nemen. Ook op mijn weg zijn er maatregelen genomen, zo heb ik vandaag al 3 afzeggingen gehad van de hostel, (2x) en van het Klooster in Borken waar ik al had gereserveerd dat ze gaan sluiten en niemand opnemen.  Een rondje bellen leerde mij dat het vinden van een slaapplek extra moeilijk wordt.

Ook ik moet de maatschappelijke verantwoording nemen en heb dus besloten om de tocht uit te stellen, misschien ga ik dit jaar nog wel een gedeelte wandelen maar alles is nu onzeker geworden.

Allemaal ontzettend bedankt voor alle leuke en fijne reactie’s die jullie mij hebben gegeven en ik zal via dit medium jullie op de hoogte houden van wat er gaat gebeuren.

groetn uut Almelo

Hans uut Twente

3 reacties

 • henk en ada schreef:

  Goedzo Hans
  uistel is geen afstel

 • Gerda Gehring schreef:

  Een heel wijs besluit. Als de bisschoppen de kerken sluiten, iets wat ik nog nooit mee heb gemaakt in mijn leven, moet er wel een héél goede reden zijn. Wie ben je dan om te denken dat het allemaal flauwekul is. Hopelij kun je deze reis op een ander tijdstip alsnog maken.

 • Ina schreef:

  Hans, jammer dat de reis niet kan doorgaan, maar het is een goed besluit om het uit te stellen.
  Het gaat vast nog wel een keer gebeuren!
  Hartelijke groet,
  Ina Wassink (fysio de Kolk)

Laat een reactie achter