23 April 2022 Stia

Na een heerlijk diner, karbonade, aardappeltjes en een salade heb ik mijn buik goed volgegeten in Hotel Miramondi in Consuma.  Ook hele vriendelijke mensen.

Vanmorgen met een goed ontbijt voldoende van alles maar geen vleeswaren alleen jam kregen we de tip om niet de route door de berg te volgen maar een klein stukje over de grote weg en daarna een kleiner B weg te volgen, in het bos was het moeilijk en gevaarlijk om te lopen, de kans op uitglijden was heel erg groot.  Dus die raad hebben we opgevolgd en het lopen ging prima, onderweg wel veel mist en weinig zon maar toch nog een paar mooie foto’s kunnen maken. Bijna op het eind geeft mijn GPS aan dat ik linksaf moet en de route rechts, gisteren had ik ook zoiets en heb toen de route gevolgd wat achteraf 9 km extra koste dus nu mijn GPS maar gevolgd, en dat was een goede keuze, na ca 4 km loop ik zo tegen mijn B&B aan waar ik eigenlijk te vroeg ben, ( 12 uur).

Maar mijn rugzak achtergelaten en even het dorpje in, bakje koffie en daar kom ik Peter uit Oostenrijk tegen, vanmorgen was hij eerder vertrokken als ik maar heeft wel de markers gevolgd, koste dus 1 uur extra en ik dubbel blij dat ik dat dus niet heb gedaan.

Meteen een afspraak gemaakt voor vanavond dat we samen gaan eten ergens in Town, zal wel een pizzeria worden en daar is niets mis mee.

nu in de B&B, eigenlijk een hele verdieping voor mij zelf ziet er schitterend uit, hele leuke mensen die je overal mee willen helpen, hij is iemand die muziek maakt en verschillende cd op zijn naam heeft staan, hij beloofde mij om er 4 op te sturen naar huis, ik kan ze niet mee nemen in mijn rugzak. Lekker gedoucht, kleren gewassen en hopen dat die droog worden maar ik heb 1 föhn gevonden dus dat wordt vanavond werken om ‘t droog te krijgen.

Geen spectaculaire dag maar wel weer een met een bloem op de vaas.

Groetn uut Stia

Hans uut Twente

Laat een reactie achter