30 April 2022 Pietralunga

Gisteren waren Annelies en ik in een appartementen gebouw om te overnachten, heel apart een eigen ruimte in de stad Città di Castello. Ook hebben we daar een pizza gegeten ergens in de buurt, een heel andere dan we normaal krijgen maar wel heerlijk, foto bijgevoegd.

Omdat Anna een ander boekje heeft dan ik en we toch graag samen op pad gaan ben ik nu een klein stukje van haar route aan het lopen, nu, dat heb ik geweten, gisteren 30 en vandaag 29,5 en volgens mijn boekje waren dat 3 etappes maar we hebben het in 2 dagen gedaan. Vandaag hèèèèl veel over asfalt, nee eigenlijk alleen maar over asfalt, het venijn zat in de staart, nog 4 km te gaan en van deze 4  3 echt omhoog en dat koste ons bijna 1,5 uur wandelen, we komen Pietralunga binnen beneden en moet nogmaals 350 mtr omhoog naar het hotel, geloven jullie dat het op het tandvlees gaat.

De reacties die ik krijg van jullie vind ik heel fijn, ook de reacties op de foto’s, maar jullie weten het ook, een schildpad ziet veel meer dan een haas en ik vind het best leuk om rond me heen te kijken en dan zie je toch mooie dingen.wat jullie zien zijn een selectie van de foto’s die ik maak. Het voordeel van het maken van deze foto’s is dat ik even moet stil staan en dan kan ik meteen op adem komen zeker wanneer we omhoog gaan, alhoewel het mij steeds beter afgaat al zeg ik het zelf. Mijn kuiten zijn heel sterk geworden en ze slaan ook rood uit, maar dat komt omdat mijn zonnebrand ws niet goed is, morgen kijken of ik iets nieuws kan kopen, het is dan wel zondag maar hier is de supermarkt open.

wordt vervolgd.

Laat een reactie achter