8 Mei 2022 Montefalco

Gisteravond bij een rondwandeling in Spello vraagt een stelletje of ik foto’s wil maken van hun 2en  uiteraard doe ik dat en we komen aan de praat met Luca en Machela, ze zijn hier ’n paar dagen op vakantie.

Gelukkig spreken ze Engels dus dat ging wel goed. Lekker gekletst over Italië en Nederland, een hele leuke ontmoeting.

Vanmorgen om 7 uur werd er op de deur geklopt en daar staat mevrouw die mij een ontbijtje brengt met koffie. Zat niet in de prijs maar ik had gevraagd of dat mogelijk was, normaal niet maar ik kreeg het wel. Dus een heel zoet ontbijt vanmorgen.

De wandeling was vandaag heel vlak, veel asfalt en weinig te zien  wel heb ik nu wat woningen op de foto gezet, kunnen jullie zien hoe ze hier wonen.

De verrassing kwam op het eind, een mooi huis met zwembad en een appartement voor mij alleen, en helemaal niet duur.

Ook hebben ze hier 1 wasmachine die mijn was nu draait , mevr. komt net terug en brengt mij brood voor vanavond en morgenvroeg, zelf heb ik nog kaas dus ik red mij vandaag.

Het water is te koud dus mijn grote teen is alleen nat geworden.

Nu lekker op 1 stretcher in de zon. Tot morgen maar weer.

Laat een reactie achter