12 Mei 2022 Don Bosco

Vanmorgen om 8 uur al aan de wandel, het is weer een dag van 1150 mtr klimmen en 300 mtr dalen.

Er is een alternatieve route maar die gaat over een grindweg en is bijna 2 km langer, toch kies ik vandaag voor de steilere route omdat deze in het begin van de route is en dan ben je nog fris.

Het was zwaar maar het viel mee, eerder dan verwacht was ik boven en weer op de grindweg, deze een hele tijd gevolgd en die ging langzaam hoger en hoger.

Maar het venijn zat toch in de laatste 4 km, een asfaltweg die langzaam daalde en de laatste 2 km behoorlijk opliep. Het is dat de wilde everzwijnen en 2 eekhoorntjes de weg overstaken anders was het een saaie maar wel mooie dag.

Geen mens gezien, nu in Don Bosco, dat is 1 hotel in de middle of nowhere maar we kunnen hier wel eten en ontbijten. We zijn Hans en Jenneke en ik en wij zijn ook de enigste hier.

Mijn kleren zijn gewassen, Janine, ik doe dat in het bidet, warm water en zeep en goed spoelen, daarna in de wastafel, warm water uitspoelen en dan nog 1 keer uitspoelen, met de handen het meeste water er uit knijpen en dan ophangen buiten in de zon en wind. Meestal lukt het wel om het `s avonds droog te hebben. Anders heb ik nog 1 föhn op de kamer.

Morgen is het net z’n dag als vandaag alleen 21 km lang met meer dalingen dan stijgingen, 1030 mtr om 650 mtr.  We zien wel

Fijne dag en de groetn,

Hans

Laat een reactie achter