5 april Fonfria – Sarria

Er was maar 1 oplettende lezer die in de gaten had dat er gisteren een behoorlijke fout in de bovendeks stond, bedankt Joost voor je opmerking en ik ben heel blij dat het zo gelopen is, nu ben je ingedeeld in P7 in Roncesvalles dankzij Janine en mijn hint naar haar.

Maar nu over vandaag, gisteren zijn we gestopt in Fonfria, we moesten nog 9 km maar dat was te ver omdat we heel veel geklommen hadden, vanmorgen dus die 9 erbij gedaan om toch naar Sarria te gaan en nu staat de teller op 27 km. Eigenlijk is dat te veel maar we gingen veel bergafwaarts, een paar behoorlijke stijgingen waren er bij maar ook een paar pittige afdalingen, weinig pauze plaatsen onderweg maar Elly heeft haar cola gehalte op peil weten te houden.

Allemaal bedankt voor de complimenten voor de foto’s die elke dag erbij zijn, helaas vandaag heb ik niet veel foto’s kunnen maken omdat er vannacht iets verkeerd is gegaan met het opladen van de batterij. 
We komen nu op bijna 115 km van SdC en het gaat nu snel, komen ook steeds meer diverse andere pelgrims tegen maar reserveren is nog steeds niet nodig, ook hier in Sarria zijn nog diverse herbergen dicht en/of blijven dicht na de corpora jaren, die hebben er hier toch best ingehakt.

Nu net inkopen gedaan voor ons ontbijt morgenvroeg wat we hier in de keuken gaan doen en zometeen ff een restaurant zoeken waar we wat kunnen eten.

Groetn allemaal en tot morgen.

Laat een reactie achter