10 april A-Selceda – Lavacolla

Hallo hier is Elly maar weer.  
Gisteren had mijn rechtersok dubbel gezeten onder mijn voet. Hierdoor had ik een hele grote nare plek onder mijn voet. Vanmorgen dus eerst na opstaan maar iets aan de plek gedaan. Een mooi plakkaat second skin erop geplakt en vastgezet met fixomull. Daarna twee pcm ingenomen. Na een ontbijtje weer aan de wandel. Het ging meteen omhoog en daar draaien we onze hand niet meer voor om. Vandaag was de weg niet alleen golvend maar ook slingerend. De uitzichten waren mooi maar ook de bossen waren lekker koel en beschermend tegen de zon. Helaas hebben die niet veel gezien. De temperatuur was goed om te wandelen. Om 2 uur zijn we gestopt in Lavacolla en morgen lopen we de laatste 10 km omdat we vroeg in Santiago willen aankomen. We hebben ons onderkomen al besteld dus daar hoeven we ons niet meer druk over te maken. Helaas hebben we weinig te melden omdat er gewoon niet te melden is. Tot morgen.

warme groet Elly 

Laat een reactie achter