Nog 34

je ziet het al, ik ben echt aan het aftellen.  Maar intussen blijf ik toch oefenen, gisteren 1e pinksterdag hield André en Laurens samen hun verjaardag in Zwartsluis,  ben met de auto naar Hasselt gereden en vandaar uit wandelen met de rugzak via Genemuiden naar hun huis ca 12 km.

Lekker gewandeld in de zon en regelmatig mijn pauze’s genomen, onderweg lekker gekletst met diverse mensen die ik ontmoet al en klein beetje onderweg gevoel gekregen,  nu moet de website klaar gemaakt worden, ik zal alles zoveel mogelijk aanpassen dan kan iedereen alles zien hoe, wat, waar en hoever alles is. a.s. woensdag weer naar Maastricht om de bedevaart voor te bereiden en alles in te pakken in kisten wat wij nodig hebben in ons tijdelijk kantoor. Ook een doos mee nemen naar Maastricht waar extra spulletjes inzit die ik daar kan oppikken op het kantoor, de boekjes voor België en Frankrijk, extra kousen, shampo en wat andere dingen, dus echt nadenken wat ik in juli nodig heb om door België te gaan.   dat was het weer voorlopig  dus tot de volgende keer.

Laat een reactie achter