de 1e stap is gedaan

Hoezo de 1e stap is gedaan?  ik ben nog steeds in Almelo en slaap elke nacht nog in eigen bed,  ben helemaal niet weg.

Nee de 1e stap betreft het plaatsen van de 1e tas op de reis nl in Maastricht, afgelopen woensdag de voorbereiding van de reisleiding gedaan op kantoor en meteen een tas achter gelaten met spulletjes die ik dan ca  10 dagen na mijn vertrek ophaal, in die tas zitten de boekjes voor België, Frankrijk, extra kousen, handdoek, T shirt, shampoo en nog een paar kleine dingen die ik dan verder mee kan nemen.

hoef ik ze lekker niet te sjouwen door Nederland,  het zelfde doe ik als ik volgende week naar Lourdes ga, dan neem ik een andere tas mee die ik vol stop met spullen voor Spanje  ik denk en hoop daar begin september te zijn, dan laat ik mijn oude spullen achter en die worden mee genomen door vriend Tonny zodat ik weer schone kleren en handdoeken en sokken bij mij heb voor de laatste 800 km.

Moet dus 3 maand in voren denken over mijn kleren, niet allen mijn kleren maar ook medicijnen, ja die moeten ook vooraf geregeld zijn, mijn suiker zal op peil gehouden worden door de tabletten, gisteren gecontroleerd en de 6,8 is volgens de arts geen belemmering om te gaan, wel regelmatig controleren onderweg dus ik schaf mij z’n prikpen aan die de suiker controleerd.

vanmiddag van Cynthia en Marco een hoed en wandelstokken gekregen, zelf ook wat gekocht zoals 2 overhemden, lichte sandalen en kleine zakjes waar ik mijn kleren in kan proppen in verschillende kleren zodat ik niet mijn hele rugzak op de kop hoef te zetten.

volgende week meer nieuws uut Almelo.

1 reactie

  • Lieke schreef:

    Lieve Hans,
    Ik denk dat er in gedachten al veel meer stappen zijn gedaan.
    Ik vind het super van je dat je deze tocht onderneemt en zal je (hoe toepasselijk)op de voet volgen!
    Liefs Lieke

Laat een reactie achter