Dag 1: 27 juni Almelo-Goor 22 km

Om 9 uur werd ik opgehaald door Bertus en naar de St. georgiusbasiliek gebracht, heel leuk en fijn dat zoveel bekenden er ook waren.

Na de woord en communie viering van Ton van Vilsteren en ……. Marsman, een mooie viering waar ik op het eind een mooie Cristoffelspeld mocht ontvangen met de tekst kom behouden terug was er koffie in de pastorietuin.   Heel erg gezellig was het en ik vond het fantastisch dat zoveel mensen mij wilden uitzwaaien,  ook van Ans en Jan kreeg ik een hele mooie schelp als hangertje wat ik direct heb omgedaan en mij heb voorgenomen deze altijd te dragen.

Om 1/2  12 was het toch wel tijd om te gaan, na afscheid te hebben genomen van mijn dierbaren en een groet in de hele groep gauw weggegaan de Grotestraat in, direct om de hoek zodat ik uit het zicht was.  Gelukkig kwam Joop Timmer er ook direct aan om mij op de eerste kilometers te vergezellen wat ik ontzettend heb gewaardeerd.

Onderweg nog bekenden tegen gekomen, Lieke, André en Emma,  toen nog Rob en Saskia met de kinderen en op de eerste rustplaats onder het viaduct van de A35 ook onze Jeroen, hij kwam Joop weer ophalen om naar Nijverdal te brengen.

Tegen 2 uur kwam ik heel toevallig, José, Theo en Annet en Jos tegen, zij waren ,s morgens ook al in de kerk geweest op de fiets en hadden een stukje in de omgeving gedaan, precies op een krijzing richting Enter kwamen wij elkaartegen, zal dit de eerste onverwachtse ontmoetingzijn.

tegen 1/2  5 was ik dan in Goor bij Joke Poppe, midden door de optocht van de school en volks feesten die dat weekend in Goor waren,  1 heerlijk pilsje wat mij echt in de enen sloeg toch ff een paar uur plat, in de avond even naar Joke naar de feesttent geweest en om 1 uur toch maar het licht uit gedaan, het was een heerlijke vermoeiende en spannende dag geweest, de kop is er af en toch weer een stukje spanning voor wat de dag van morgen gaat brengen.

groetn uut Goor

Hans uut Twente.

6 reacties

 • Ina schreef:

  Hans
  als eene goede vriendin van je vrouw
  wil ik na de eerste dag, veel goeds toe wensen, en de volgende dag zit er waarschijnlijk ook al op, en zal je vast wel weer last hebben gehad van de warmte.
  ik hoop je te blijven volgen. en wij zullen je vrouw wel bezig houden op het quiltvirus.
  gr Ina

 • Jeroen Perik schreef:

  Hoi pa!

  Je liet me schrikken dat je onderuit bent gegaan!
  gelukkig gaat het nu beter!
  Hopelijk ben je nu gewaarschuwd voor de rest van de tocht, zo zie je maar, ongeluk zit in een klein hoekje!

  Succes pa
  we denken aan je!

  Liefs je jongste zoon

 • Daan Timmer schreef:

  Mijn vader vond het een hele eer dat hij een stuk mee mocht lopen.
  Heel veel succes verder!!! 😛

  Groeten van
  Daan Timmer

 • Saskia schreef:

  Nog geen dag weg en dan al sterke verhalen! Gelukkig is het goed afgelopen.

 • jos rumathe schreef:

  ha die Hans,

  dat was wel heel erg leuk en gezellig dat we elkaar tegen kwamen.
  extra tussen controle zullen we maar zeggen.
  het is wel afzien met die hitte , denk aan voldoende drinken en rust.

  tot horens jos en annet

Laat een reactie achter