Dag 5: 1 juli Stokkum-Goch (D) 24 km

Hallo allemaal over deze dag kan ik een heel kort bericht geven,

Zwaar, zwaar en nog eens zwaar.

De warmte was gisteren de grote spelbreker. Het lopen ging prima tot 6 km voor Goch. Ik liep voor de 3e keer verkeerd en weer moest ik terug voor een 2 km en toen zag ik iets.

Maar eerst wat anders, ’s morgens na een heerlijk ontbijt samen met Jose tegen 8 uur vertrokken uit Stokkum. Jose, de broodjes gebakken ei waren heerlijk net als alles bij jullie. Heerlijk dat dat allemaal zo kan.  Mijn tandpasta wat ik heb laten liggen kom ik nog wel een keer ophalen ( niet te voet).

Na een goed begin kwam ik telkens op grote vlakte’s zonder schaduw, en dat soms kilometers lang, toch regelmatig gestopt om te pauzeren en het herstarten gaat steeds beter, bijna geen spierpijn meer.

Ondanks dat ik een paar keer verkeerd gelopen ben, had ik er best zin in tot ik om 2 uur in baden-hau in een centrum, voor wat ik denk tbs kliniek, terecht kwam en de ogen uit keek wat ik daar allemaal zag. Nog nooit zo veel prikkeldraad en hekken en beveiliging gezien.  Hierdoor heb ik natuurlijk niet op de weg gelet en was een eind uit de richting.

Ik was zo moe en baalde enorm tot ik een station zag met de trein naar Goch.

10 minuten later zat ik er in en een half uurtje later was ik gedoucht, verschoond en in slaap.  Tegen 7 uur toch naar buiten en 1 pizza gegeten en om te kijken of er internet was (en dat was er niet) dus weer naar de kamer en vroeg gaan slapen.

tot straks.

Leave a Comment