Dag 7: 3 juli Kevelaer 0 km

Ja, jullie lezen het goed. ‘0’ km vandaag. Een heerlijke dag gehad, genietend van een vrije dag zonder de voeten te hoeven te gebruiken. 

Ook gisteravond weer een bijzondere ontmoeting. Ik heb jullie al verteld dat ik gistermiddag water heb gekregen bij een manage vlak voor Kevelaer. Laat ik die man nu ’s avonds in een cafee’tje weer ontmoeten. Gezellig de hele avond met elkaar gekletst, samen met Peter, zijn vriend, die ook heel belangstellend was.

Willy, nogmaals bedankt voor de ontmoeting en ik denk aan hele mooie momenten terug.

Dat was over gisteren. Vandaag, vlak voor ik naar de kerk ging, weer diverse mensen ontmoet. O.a. van de Limburgse bedevaart, Vicaris Snackers, Hans van de Linden, Theo Cox een brancardier, die allemaal het 25 jarige priester wijding van pastoor de Bruin kwamen vieren met een H. Mis.

Verder de hele dag niets gedaan. Lekker genieten. Jan Min heeft mij opgehaald uit Kevelaer en May heeft heerlijk gekookt, dus alweer een dag in de Top-10. Kan ook niet anders want ik ben nog maar 7 dagen onderweg.

Nu de route maken en controleren voor morgen, rugzak inpakken en lekker slapen om morgen om 1/2 8 te gaan lopen.

Groetn uut Oostrum

Hans uut Twente.

6 reacties

 • Thijs schreef:

  Goed zo Pa,

  De 7de dag was een rust dag! Na deze week is dat ook helemaal niet erg.

  Ga verder met veel mensen tegenkomen, hopelijk duurt het nog even voordat je jezelf tegenkomt (wat je zeker weten zal doen, maar zie dat positief!)

  Thijs

 • marco schreef:

  Hallo Hans,

  Precies zoals het hoort bij een echte pelgrim : 6 dagen werken en de 7de dag rust
  😀 😀 😀 Waar heb ik dat eerder gehoord. Geniet nog van alles en heel veel succes verder

  groet marco

 • joke schreef:

  HoiHans,
  25 jarig priesterviering van pastoor de Bruin!! Was dat van Jules de Bruin die ook wel eens mee gaat als priester met de Limburgse?

  groetjes,
  Joke

 • Remco schreef:

  Hallo Hans,

  Het is een mooie site geworden. Succes met je wandeltocht. Vergeet niet de finale te kijken!

  Groetjes

  Erica, Remco en Thomas

 • Truus, Laurens & Odette schreef:

  Hoi Hans,

  We volgen je iedere dag en vinden het telkens weer super knap van je (en natuurlijk ook van Ria) om deze sportieve uitdaging aan te gaan. Nog heel veel succes, en hopelijk voor jou niet te veel tropische dagen op het vervolg van je tocht.

  We blijven je volgen.

  Groeten Truus Wissink, Laurens en Odette

 • mar.lommerse schreef:

  hallo ik ben het zusje van wilma…..waar je zo gezellig mee heeft gewandeld… nou ….. met je ootdopjes in zou je niet veel gehoord hebben…. hihihi. ik hoor ao die verhalen wel van mijn zusje. succes ..vind het onwijs knap van je ..
  groetjes mar

Laat een reactie achter