Dag 11: 7 juli Spaubeek-Maastricht 32 km

Vanmorgen door Pierre, de chauffeur van het bisdom, naar Spaubeek gebracht. Precies op een kruising waar het pad begint naar Santiago in een Duits outdoor boekje wat ik ook heb en deze weg noodgedwongen gevolgd. ( mijn Pieterpad boekje is “geclouwd”)

Om 9.30 de rugzak op gedaan en begonnen te wandelen naar Maastricht. Veel over deze dag kan ik niet vertellen want er is niets gebeurd.Wel ben ik van de route afgeweken omdat ik gewoon de weg niet meer wist,dus dat betekent meer dan 5 km omgelopen vandaag (zit niet in de telling).

Om 5 uur voor de deur bij Jeannette klein Essink. Gedoucht, gekletst en heerlijke pizza gegeten. Nu ff achter de computer, zo meteen voetbal kijken en vroeg naar bed om morgen uit te slapen.

José en Theo, ik heb jullie mail gelezen. Ook de mail van Jan en Ineke, wandelaars van het Pieterpad, leuk dat jullie mij ook volgen.

Misschien kan Astrid de site van de Gelderlander door mailen, kunnen wij deze ook op de site zetten.

Verder helemaal niets,  morgen een rustdag, maar toch een drukke dag, maar dat horen jullie morgen wel.

Groetn uut Maastricht.

Hans uut Twente.

6 reacties

 • ANNET FINKE schreef:

  HOI HANS,WAT VIND IK HET KNAP VAN JOU,MAAR JA DAT WISTEN WIJ WEL,LEES DAT HET GOED GAAT MET JOU,HOU JE TAAI EN VEEL WANDEL PLEZIER. GROETEN ANNET EN PAUL

 • Ada en Henk schreef:

  Geniet van je rustdag en dan op naar België!

 • Wilma schreef:

  He Hans,

  Wat is “gedouwd”????????????
  Dat het per ongeluk in mijn tas zit??? (oeps)
  Ik bewaak het met mijn leven hoor en ik zal zorgen dat deze keurig in Almelo terug komt. Rust lekker uit gr uit Eindhoven

 • Harrie en Ans schreef:

  Hallo Hans,
  Een verfrissende dag gewenst,geniet er van,
  en op naar de volgende etappe!

  Heel veel groeten,Harrie en Ans

 • Dicky schreef:

  Hoi Hans, het is hier nu al 28 gr. en ik bedacht dat ik het maar rustig aan moest doen. En dan te bedenken dat jij met een rugzak op zo’n 30 km loopt. Bewonderingswaardig. Drinken!! en succes.
  Groeten, Dicky 🙄

 • Jonathan schreef:

  Hihi… dat is balen je boekie genakt! Gelukkig ben je in Maastricht… is het boekje niet meer nodig.

  Misschien nog wel aardig om even in de Maastrichter dictionair (http://www.veldekemestreech.nl/dictionairenspelling/dictionair_select.aspx) te zoeken op ‘stelen’, daar zie je de Maastrichts schrijfwijze van ‘clouwen’: klawwe. Succes verder het eerste land heb je doorlopen!

  (Oops, je ziet het ik begin al aardig te integreren in ’t Zuiden 🙂 )

Leave a Comment