Dag 14: 10 juli Luik-Esneux 30 km

Zoek de aanwijzing hoe het pad loopt.

Vanuit het hotel via de weg langs de Maas dwars door Luik naar het 1e aanwijspunt, station Angleur.

Man, man, wat is het warm. Op een gegeven moment was het 36 gr. en deze pelgrim liep ook nog zonder schaduw door een akkerveld.

Een schitterende tocht dwars door de Ardennen, klimmen, dalen, klimmen en dalen, het blijft maar doorgaan. Eindelijk op de route naar Santiago. Overal staan nu aanwijzingen welke kant je op moet, het is net puzzelen voor volwassenen. Mis je echter een aanwijzing, dan zal je kilometers terug moeten. Dus ook op de aanwijzingen letten  en op de grond met al die rotsblokken, keien en boomstronken. Schitterende foto’s gemaakt.

Op het eind in Esneux de grootste verrassing van de week. Marco en Cynthia zijn een lang weekend naar zuid Limburg en die belden dat ze ff langs wilden komen. Zeg je toch geen nee tegen hé? Dus een hele gezellige middag gehad met elkaar, lekker op een terras uit de zon zonder een zuchtje wind, maar lekker kletsen met elkaar, heerlijk gewoon.

Intussen had ik al een slaapplaats geregeld voor vannacht. Laat die plek nou nog wel 6 km in een ander dorp zijn, maar gelukkig hebben Mem en Marco mij daarheen gebracht (alweer een voorbeeld dat de heilige geest altijd werkt). En dat onderkomen, een hele 2e verdieping met alles erop en eraan, schitterend gewoon. Lekker bed, goeie douche,  wat wil je als pelgrim nog meer. Dus een dag die ook in de top 10 komt!

Tot morgen (straks, want dan vertel ik het verhaal van vandaag).

Groetn uut Esneux

Hans uut Twente

2 reacties

  • José Stokkum schreef:

    Wat leuk dat je dochter en man je op kwamen zoeken.Kun je er weer even tegen. Jammer hè dat we verloren hebben.Het was geen mooie wedstrijd, vond ik.Samen met Gerard bij Jolande en Willie gekeken.Bij de verlenging moest ik naar het werk.Na aankomst net de goal van Spanje gezien.Balen.

  • Ada en Henk schreef:

    welke kleur moet je volgen, Hans?

Laat een reactie achter