Dag 25: 21 juli Wassigny – Bazancourt 40 km

Zit nu in een leuk plaatsje, Bazancourt. Prachtig gewoon en achter een Frans toetsenbord. Wat kan een mens snel veranderen want gisteren dacht ik “Ik stop” en nu kan ik de hele wereld weer aan.
Vanmorgen na een hele goede nacht om half 7 opgestaan. Half ontbeten want waar ik was hadden ze geen brood en de bakker is op woensdag dicht. Dus na een paar crackers, cornflakes en een gekookt ei op pad. Eerst naar Wassigny gebracht want daar ben ik geëindigd. Het lopen ging prima toen ik om half 9 uit de auto werd gezet. De eerste 12 km waren zo weg. Langs de kant van de weg even dicht aan de grond gezeten (Ada), even uitblazen en na een klein kwartiertje verder. Tegen 12 uur een plaats opgezocht waar ik langer kon uitrusten en dat heb ik ook gedaan. Meer dan een uur lekker in een dug-out van een voetbalclub gezeten. Walkman op en even geslapen. Het was zo half 2 en toen weer weg in een miezerig regentje. Dwars door gigantische akkervelden. Heb meer dan 1 uur gelopen (6km) zonder een huis, schuur of mensen te zien. Helaas kan ik nu niet de foto’s op de site zetten maar die houden jullie tegoed.

Walter W. ik wil jou morgen heel veel sterkte wensen met de operatie. Je hebt hele vervelende jaren gehad en ik hoop echt dat nu er een grote beslissing is genomen de toekomst voor jou zonder pijn verder mag gaan.

Mijn oproep van gisteren werkt, er hebben al diverse mensen gereageerd. Een groothandel in Almelo heeft een hele mooie toezegging gedaan. Henny bedankt, ook alle anderen bedankt.

Ik zag op de site dat er meer dan 20.000 maal deze site bekeken is. Compliment aan Niels die deze website heeft gebouwd in zijn bedrijf LIJNRECHT. Er zijn ook meer dan 850 verschillende bezoekers die dat doen.

Mensen allemaal hartstikke bedankt. Zonder jullie steun is het echt een stuk moeilijker.

Ik verheug mij nu al op het weekend wanneer Cor Henriëtte en Ma komen. Ik neem er 3 snipperdagen voor op, dus dat wordt genieten in Reims. Zal jullie laten weten hoe het verloopt.

Groetn uut Bazancourt

Hans uut Twente

12 reacties

 • Henk en Ada (ooit uut Twente) schreef:

  Hé Hans, je hebt gepicknicked!!!!!maar zonder te eten?????

 • Linda Holterman schreef:

  Hoi Hans!
  Wat een geweldige verhalen en mooie foto’s van je reis richting Santiago, nog een hele weg te gaan maar nu al een onvergetelijke ervaring!
  Ik wil je via dit berichtje een heel goede reis wensen, met de meest fantastische uitzichten en ontmoetingen!
  Geniet ervan, ik blijf met veel plezier de verhalen lezen!
  Groetjes van Linda

 • Henk en Ada (ooit uut Twente) schreef:

  Wat lees ik nu Hans…3 snipperdagen. Ik weet niet of Santiago zolang kan wachten…..

 • Harrie en Ans schreef:

  Hallo Hans, fijn om te lezen dat je de rust weer goed heeft gedaan!…en met volle moed weer verder kon gaan!Ook fantastich dat je oproep heeft gewerkt,voor het weeshuis-Ghana,want zoals je al zei,loopt dat minder zwaar.Een mooie avond gewenst,welterusten..en morgen weer een prachtige dag!groet,Harrie en Ans.

 • Wilma schreef:

  He Hans,
  Heerlijk vooruitzicht dat je familie komt. Geniet ervan.
  Heerlijk om je belevenissen te lezen net een favoriete tv serie die jen niet mag missen. Groetjes uit Eindhoven

 • Cor schreef:

  Vakantie in Reims.Volhouden daar!…Hans we gaan er mooie dagen met ons vieren van
  maken.Knuffel en lieve groeten,

  Henriëtte.

 • Ma schreef:

  hwwwwwwwwwallo hansi

 • Anneke schreef:

  Heel Nederland heeft vakantie, dus we gunnen jou ook een (korte) vakantie. Lekker uitrusten en bijkletsen met Ma, Cor en Henriëtte. Je hebt het verdient. Hou je me op de hoogte waar je zondag 1 augustus bent? Liefs, Anneke

 • Cor schreef:

  Hallo Hans,
  ik ben bij Cor, en ik zie dat mijn berichtje niet helemaal goed is gegaan.
  Ik dacht dat ik het het verwijderd had, dus niet!
  Ik wens je het allerbeste en morgen zie ik je.
  Ik verheug me er erg op , en wat fijn dat je zoveel tijd voor ons vrijmaakt.
  Heel veel groeten van Ma.

 • Huub Willems schreef:

  Hallo Hans,

  Ik volg ook vanuit Istanboel je verrichtingen in Frankrijk. Met mijn linker oog jouw website en met het rechter oog de Tour, die net als ik in juni de Tourmalet gaat beklimmen.
  Prachtig zoals je onderweg bent en het support dat je van iedereen krijgt. Je hebt me op 5 juli gemist – op weg van Baarlo naar Montfort, maar we zullen vast nog wel eens met elkaar lopen.
  Veel succes verder en knap wat je presteert.
  Huub.

 • josé en gerard schreef:

  Hoi Hans
  Geniet van je bezoek en doe ze de groeten van ons.
  Hopelijk heb je mooi weer en kun je lekker genieten van je vrije dagen Even tijd om bij te komen van alle belevenissen.
  Samen met je fam. zal dat wel lukken.

 • Niels Perik schreef:

  Dag Hans
  Je bent al een behoorlijk eind op weg zag ik op Google Maps! Geweldig!

  Hou vol! Doe mij. Ouders en oma de groetjes!
  Groetjes,
  Wendy & Niels

Laat een reactie achter