Dag 35: 31 juli Bar-sur-Seine – Avirey-Lingey 24 Km

Maak je een afspraak op een kruispunt met Anneke en Symon, komt er niemand. Blijkt dat je buiten bereik bent van de zendmast voor mobiel gebruik en wat dan?

Blijk je op een schreeuwafstand van elkaar op een ander kruispunt op elkaar wacht. Wij hadden het geluk dat wij bij een wijnproeverij zaten en daar open huis was. Anneke en Symon zaten bij de kerk,  echt de omgekeerde wereld.

Uiteindelijk heeft Symon besloten om naar het andere kruispunt te rijden en op hetzelfde moment besluit ik om eens buiten te kijken en daar troffen we elkaar dan eindelijk. Heerlijk om je familie te zien en te knuffelen.

Uiteraard met elkaar de proeverij in en echte champagne gedronken op het feit dat ik opa ga worden. Een mooi bijzonder moment. De andere soorten wijn geproefd en daar ook wijn gekocht. Gelukkig worden ze thuis gebracht door A. en S., ( tenminste dat hoop ik).  Vanavond gezellig op het terras gezeten voor het hotel en gegeten.

Net of het zo moest zijn, zijn wij vanmorgen vroeg om half 9 weggelopen uit ons verblijf in het magazijn om de route op te pakken. Komen wij langs het hotel en dachten, laten wij alvast kamers reserveren voor de komende 2 nachten. Blijkt dat ze nog 2 kamers vrij hebben en 1 ervan konden wij direct betrekken. Direct onze zware rugtassen er op gezet, het nodige drinken en brood mee genomen voor onderweg en onze route gelopen wat de bedoeling was. Wat niet de bedoeling was dat wij ons al na 2 km in de route verdwaald waren en via een gelukje op de goede weg kwamen.  Wij kwamen uit bij een kerk, midden in het bos. Alleen een heel goed onderhouden kerk waar niets of niemand woonde of in de buurt kwam (Henk  de kerk heet N.D. du Chene)

Ik moet nu stoppen want het hotel gaat sluiten

tot morgen

2 reacties

Laat een reactie achter