Dag 41: 6 augustus Vezelay – Varzy 42 km

Mijn Kleine grote vriend is vandaag jarig. Hij is 5 jaar geworden:

Tristan, gefeliciteerd met je verjaardag. Uiteraard hem ff gebeld tegen 9 uur. Krijg je toch bijna de hele familie aan de telefoon. Geen probleem heerlijk om die stemmen te horen.

Vandaag samen met Mathieu op pad,  hij heeft een ander boekje dan ik maar komen in de zelfde plaats uit, onderweg de slaapplaats geregeld, komen wij uit op een camping in Varzy, waar onder het kantoortje 4 plaatsen zijn voor pelgrims, er is al een Frans echtpaar die beneden in de stapelbedden slapen dus wij slapen boven.

Ook hier moeten wij zelf koken dus tegen 8 uur met z’n 2en gekookt. Macaroni, doperwtjes en worteltjes en vis. Goed te pruimen, maar een shit onderkomen. Douchen was in de centrale doucheruimte ca 100 mtr. verder op. Geen probleem morgen lopen we weer verder.

De was gedaan. Dat doe ik trouwens elke dag! Opgehangen op mijn wandelstok want drooglijnen hebben ze daar ook niet. Alles gecontroleerd en de route voor vandaag bekeken en naar bed.

Tot morgen.

4 reacties

 • m+c+? schreef:

  We wachten vol spanning af.

  Gr M+C+?

 • Henk en Ada (ooit uut Twente) schreef:

  Hans, we missen je!!!!!!

 • diny schreef:

  vandaag weer bijgelezen je geniet weel echt al is het soms een beetje zwaar pas ge\oed op jezelf,mooie berichten wat je allemaal mee maakt.nog vele kilometers sucses diny

 • Harrie en Ans schreef:

  Hoi Hans,ook wij missen je!!!

  Heel veel groeten vanuit Almelooo

  Van Harrie en Ans

Laat een reactie achter