Dag 43: 8 augustus Abourse – La Charité-sur-Loire 24 km

He he, eindelijk internet gevonden maar geen gelegenheid om mijn verhalen erop te zetten.Kan alleen voor vandaag een stukje schrijven want ik zit in de Toerist informatie deze gegevens te tikken.

Vandaag weer met Mathieu gelopen. Morgen gaan wij allebei apart. Jammer, want we kunnen goed met elkaar opschieten. Het lopen samen gaat ook prima en wij hebben leuke gesprekken onderweg.

Gisteravond, dat was zaterdagavond, nog een leuke verrassing gekregen. Ada en Henk belden mij op, ze misten mij. Hoe ze aan mijn nummer zijn gekomen weet ik niet want niet iedereen heeft dit mobiele nummer. Maar het was heel erg leuk om ze te horen. Ze hadden ook nog een leuke verrassing voor mij. Ze komen a.s. vrijdag ff op en neer voor 1 nachtje. Nou dat is mij toch wel wat. Ik zit dan al achter Nevers. A.s. dinsdag hoop ik in Nevers te zijn. Ik moet nog een kleine 48 km maar dat is mij te ver voor 1 dag. Daarom loop ik morgen een 32 km en dan dinsdag iets minder zodat ik dinsdagmiddag in Nevers ook nog wat kan zien. Ik zit nu in een leuk plaatsje met heel veel oude boekhandelaren. Ze zijn ook allemaal open en allemaal kraampjes aan de straat. Best wel leuk als je Franse boeken kunt lezen, maar ik koop ze toch niet want ze zijn veel te zwaar om mee te nemen.

Ga nu mijn reacties lezen en hopelijk heb ik dinsdag beter internet, kan ik al mijn verhalen erop zetten.

Groetn uut La Charité-sur-Loire

Hans uut Twente

9 reacties

 • Henk (ooit uut Twente) schreef:

  Informatietip voor bezoekers van deze website.

  La Charité-sur-Loire:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/La_Charit%C3%A9-sur-Loire

 • Symon schreef:

  Hallo Hans,

  Ik zou voor je uitzoeken hoe het gewas heet dat we in de buurt van Bar-sur-Seine hebben gezien. Het blijkt koolzaad te zijn. In het voorjaar bloeit dit geel (in Nederland ook bekend) en als het uitgebloeit is wordt er van de (zwarte) zaadjes olie geperst. De rest wordt gebruikt als veevoer. Groet, Symon

 • Bertus schreef:

  Hoi Hans,

  Fijn weer van je te horen. We hebben dus nog meer verhalen tegoed. We kijken elke dag even. Erg leuk om te lezen. Respect zoals je het doet tot nu toe. Je bent al heel ver. Goed op jezelf passen!
  Hartelijke groeten,

  BTE

 • Ada (ooit uut Twente) schreef:

  Hoi Hans, ik realiseer me dat we, door jouw voettocht, goed leren hoe Frankrijk eruit ziet. Zoals we de topografie op school moesten leren, leren we het nu aan de hand van jou.
  Liefs en groetjes, Ada

 • josé en gerard schreef:

  Hoi Henk
  Bedankt voor de informatietip.Helpt ons prima met de oriëntatie.Zo leren we ook weer wat geschiedenis.
  Hans,we wachten in spanning af op je vervolg verhaal.

 • anton en wilma schreef:

  Hey Hans,
  we hadden laatst van Ewald het adres van je site gekregen en al heel aantal verhalen gelezen. Heftige ervaring deze tocht.
  Knap dat je al zo ver gevorderd bent.
  Blijf genieten en pas goed op jezelf!
  Groet, Anton en Wilma

 • Ewald schreef:

  Hey Hans,

  Even op de Virulyweg een paar kleine dingen doen,
  en natuurlijk even jou site weer even doorgelezen ,gaaf hoor alleen kom ik je nu niet meer na met de motor, mischien als er tijd is en gelegenheid ik met raymond onderweg naar spanje als we er tijd voor hebben haha,.

  groet Ewald 😛

 • Frans en Clazien schreef:

  Hoi Hans.
  Wat fantastisch dat Henk en Ada vrijdag eff bij je komen.
  Ze leven erg met je mee,net zo als wij.
  Groeten Frans en Clazien.

 • Harrie en Ans schreef:

  Hoi Hans,
  Nou dat schiet op,nu al in Nevers!!
  Vandaag 42 km’s in de benen, knap hoor.We hopen dat je op je oudjaarsdag morgen dan wat kalmer aan kan doen,om Nevers te bekijken.En leuk dat je er naar kan uitzien,dat Ada en Henk je vrijdag komen bezoeken,mooi cadeautje alvast!
  Houd de moed er in en dat het je goed mag gaan.!!!!veel groeten vanuit de Haghoek,
  Harrie en Ans

Laat een reactie achter