Dag 59: 24 augustus Flavignac – Châlus 17 km

Eigenlijk kom je voor 17 km je bed niet uit maar we willen toch verder, dus.

Ja, vanmorgen pas om 8 uur opgestaan, laat ontbeten en tegen half 10 pas weggelopen, op onze dooie gemak. Gisteravond besloten dat het weinig zin heeft om veel km’s te maken en dan 2 dagen eerder in Perigueax aan te komen om vervolgens daar te wachten op een trein naar Lourdes. We hebben dus extra plaatsen uitgezocht waar we kunnen overnachten en lopen daarom de volgende dagen maar tegen de 20 km verder.

Is dus wel heel apart, tegen 12 uur was ik al bij de kerk waar ik met Arthurio heb afgesproken. Hij is iets later dan ik vertrokken en 3 kwartier later was hij er ook. Lekker op een terras gezeten. Het weer klaart op, de zon breekt heel iets door en de temperatuur stijgt, dus wat wil je nog meer.

Hier in het land van de foi gras is het dus genieten geblazen. Een lekker stokbroodje en een biertje op het terras en dat om half 2 in de middag. Hé wandelaars, kunnen jullie de kilometers zo verdienen!!

Ja hoor, de rest van de week wel. Vandaag weer veel over asfalt gelopen maar de laatste 6 km toch door de bossen en over bospaadjes. De route is goed tot redelijk goed aangegeven, wat natuurlijk heel prettig is. Dit is een andere route die ik eigenlijk voor ogen had, maar wel een die korter is dan de GR 654 route. Die gaat inderdaad veel meer door de bossen en minder over straat maar is veel langer.

Wij zitten nu in een hotel, laten onze kleren gratis wassen en wat ook belangrijk is, WE HEBBEN INTERNET VERBINDING!!!! Dus de berichten van de laatste dagen komen erop en ik kan de reacties weer lezen. Ook de mail is weer bereikbaar, dus wat wil je nog meer.

Ga nu lekker douchen in een hele grote badkamer met rondom douches en dan lekker op het terras voor een heerlijk vervolg. Een vakantie gevoel komt in mij op.

De groetjes allemaal.

Hans uut Twente

5 reacties

  • Wilma schreef:

    He Hans,
    Net even heerlijk zitten genieten van je fotoalbum. De foto met de grote standbeelden is helemaal geweldig vooral het middelste beeld. Er zitten hele mooie foto’s tussen.
    Groetjes uit Eindhoven

  • Sjouke en Elly schreef:

    Hoi Hans,
    Fijn dat je het nu een beetje rustig aan kunt doen, Perigeux is nu zeker te doen. Geniet van je ‘vakantie’, doen wij ook.
    Groeten vanuit Royan

  • Ada (ooit uut Twente) schreef:

    Hé “Vincent”, geweldig dat steeds meer mensen je zo noemen en goed dat Henk zo’n mooie foto van je heeft gemaakt. Nu kunnen de mensen goed zien waarom ze je zo noemen.
    En dan al die ontmoetingen…geniet van deze zo bijzondere periode in je leven.
    liefs, Ada

  • Harrie en Ans schreef:

    Hoi Hans,Fijn toch met die warmte wat kalmer aan te doen, Peigeux is in zicht
    dan naar Lourdes,nou het begint op te schieten….zonet je fotoalbum bekeken…inderdaad Hans,we snappen dat mensen je zo noemen!meneer “Vincent.”
    Trouwens geweldige foto’s,fantastisch dat we daar van mogen meegenieten..!Tot gauw,tot horens,sportieve groeten,Harrie en Ans

  • joke schreef:

    He Hans,

    Ga je met de trein verder naar Lourdes?
    Wanneer kom je in Lourdes aan?

    Groetjes,
    Joke

Laat een reactie achter