NIEUWS OVER DE FIETS TOCHT VAN MARTIN

Hoi vrienden en vriendinnen van time for heroes,

Het is al weer een tijdje geleden dat er nieuws vanuit Maik en mij is verstuurd…………..dus hier komt een hele was lijst.

–          De sponsering loopt echt goed …………..de laatste stand is € 4.234,38…………en dan is het einde nog niet in zicht. Dit overtreft echt alle verwachtingen dus nogmaals een ieder bedankt voor zijn of haar bijdrage en zijn of haar inspanningen om nog meer sponsoren binnen te halen! Het is hartverwarmend te zien dat bekende en voor mij onbekende mensen geld over hebben voor ons mooie project!

–          Door alle rijders is er nu al in totaal € 1.095.000 binnen gehaald!

–          De vorige keer zijn er aan Hans Perik en Dorien Leijen een echt time for heroes shirt toegekend omdat zij voor zich enorm hebben ingespannen om nog meer sponsoren binnen te halen…………nu gaat er weer een time for heroes shirt de deur uit………..namelijk naar Robert Uneken…..die heeft een flink bedrag voor ons binnen gehaald…………..het shirt is onderweg naar Wachtum!

–          Met nog twee weken voor de start van de tocht begint de spanning toch wel toe te nemen…….het routeboek is binnen en de tocht is indrukwekkend>

Overzicht dagetappes

–          1 dag afstand 88 km – 1930 hoogte meters -1940 meters dalen –  zwaarte: ***  finisch: Grand Halleux

–          2 dag afstand 99 km -2370 hoogte meters -2360 meters dalen  – zwaarte: ***** finisch: Sart-lez-Spa

–          3 dag afstand 99 km -1750 hoogte meters -1921 meters dalen  – zwaarte: **** finisch: Vijlen

–          4 dag afstand 103 km -1820 hoogte meters -1885 meters dalen –  zwaarte:  **** finisch:  Valkenburg

–          5 dag afstand 108 km -815 hoogte meters -915 meters dalen   -zwaarte:  *** finisch: Herkenbosch

–          6 dag afstand 120 km -735 hoogte meters -750 meters dalen  – zwaarte: ** finisch: Venray

–          7 dag afstand 86 + 10 km –  360 hoogte meters -360 meters dalen  – zwaarte: ** finisch: Nijmegen

Kijk dan ook uit naar dag 7

–          Er is veel getraind om daar een beetje een idee van te krijgen kijk even naar: http://www.timeforheroes.nl/training.html en metname ff kijken bij 16 mei…………….

–          Komende week nog 3x spinnen en volgende week zondag 5 september de laatste trainingsrit van 100 km in Diets in Belgie en dan een week rust voor de start……

–          Samen met mijn vader de komende twee weken goed kijken wat we wel en niet meenemen…………….en al een beetje genieten van de mooie rit die we gaan maken.

–          Mijn vader gaat als vrijwilliger mee en heeft afgelopen een informatiebijeenkomst gehad van de organisatie en mijn vader gaat samen met het ontbijtteam zorgen dat alle 340 rijders en ruim 150 vrijwilligers iedere morgen een heerlijk ontbijt krijgen.

–          Maar ook wordt er al nagedacht over het grote zwarte gat wat gaat ontstaan als dit project op 18 september eindigd………………..er is al besloten dat het concept time for heroes door gaat……………want ik en een aantal mensen om mijn heen hebben en een ontzettende lol maar ook voldoening aan het combineren van sporten met geld binnen halen voor het goede doel…………..wat gaan we doen……………….ieder jaar gaan we twee of drie evenementen organiseren waarbij vrienden, familie, bekenden, onbekenden kunnen deelnemen en het doel is om geld in te zamelen waarbij standaard 1/3 deel naar Duchenne Parents Project gaat en 2/3 naar door de deelnemers samen vast te stellen goede doelen. Binnenkort meer nieuws!

Tot zover en binnen kort nog een update!

Groeten,

Maik en martin

Laat een reactie achter