Dag 77: 11 september Londeix – Roquefort 44 km

Vandaag is de eerste gekomen, na de middag voelde ik het al, onder de grote rechter teen, mag ook na bijna 1900 Km.

Maar geen probleem, door gestoken schoon gemaakt en verbonden zoals Gerrit Kok ons heeft geleerd, Gerrit nog bedankt hiervoor.

Vandaag een bijna Nederlandse route, door de bossen, over een oude spoorbaan die nu gebruikt wordt als wandelpad en recht. Wat zeg ik? Kaarsrecht en vlak zonder heuvels. Je kon werkelijk het einde niet zien, maar wel heerlijk lopen. Ook wordt hier een nieuwe autobaan gemaakt de A 65 die ik een paar keer moesten kruizen, was heel gemakkelijk, de hekken lagen nog op de grond dus ik kon er zo over heen stappen.  Ja, ik ben vandaag de hele dag alleen geweest, ook best goed. Uwe is gisteren nog 7 km door gelopen en dat was mij te veel dus ik ben in de réfuge gebleven samen met Michal een Fransman,  hij ging vanmorgen al om 7.15 weg, was het nog donker en ik ben pas om 8 uur weggelopen.

Ondanks de lange stukken was ik blij dat ik over was. Het is op een gegeven moment toch wel saai om altijd recht voor uit te kijken en te lopen, de laatste 5 km was door een mooi zandpad met bochten.

We slapen nu in een hotel, lekker goedkoop omdat we 1 kamer hebben en de kosten zo kunnen delen, en het hotel is ook niet onaardig, alleen internet valt steeds weg, dus geen bericht vandaag.

Tot morgen dus

5 reacties

 • Jeroen Perik schreef:

  Pa doe het rustig aan! niet TE gek maken he!

  vandaag verloren met de voetbal, dus geen 10 euro 😛

  groetjes Je jongste zoon

 • Ada (ooit uut Twente) schreef:

  Hans, wie zit je op de hielen? Rustig aan dan breekt het lijntje niet!
  groetn uut Wilnis.

 • joke schreef:

  Hoi Hans,

  Loop je zo hard dat je geen tijd hebt om met ons bij te praten.
  Ik hoop morgen je verhalen weer te lezen.
  Doe een beetje rustig aan.
  Of je nu op 27 of 28 oktober aankomt. Het scheelt maar een dagje…of misschien 2..of 3.

  Groetjes,Joke

 • Tonnie Kroeze schreef:

  Goed zo, Hans, kilometers maken, dan vergeet je misschien je heimwee naar het bruisende Lourdes, waar je volop in de belangstelling stond. Bij mij ijlt het nog wat na, langzaam weer met beide pootjes op de aarde, en weer aan het werk.
  Groet, Tonnie

 • josé en gerard schreef:

  Hoi Hnas
  Zelfs in de Nijmeegse 4 daagse lopen ze niet meer dan de 50 km.en dat maar 4 dagen.Jij loopt al weer meer dan 6 dagen achter elkaar.Zo vraag je een keer om moeilijkheden.Plan gauw weer een vrije dag.
  Je komt echt wel in Santiago aan hoor!!!!!
  Gisteren bij Ria geweest in Deventer op de quiltexpositie.Erg mooi.
  Groet José

Laat een reactie achter