Dag 90: 24 september Torres del Rio – Logroño 23 km

Vandaag een stuk minder gelopen, gelukkig want we lopen net Logroño binnen en het begint te regenen.

Het leek  de hele dag al te beginnen met regenen en de voorspellingen waren ook niet goed maar het geluk is vandaag met de lopers.

Vanmorgen zijn we 2 Spanjaarden achterop gelopen, de achterste liep aan een band die hij vasthield, hij is nl blind en wordt begeleid door z’n vriend die hem onderweg alles verteld. Bij het inhalen hebben wij gezegd dat wij veel respect hebben voor deze zeer moeilijke tocht die ze beiden doen.

Logroño is een mooie stad. Er was best iets moois van te zien maar er waren hier feesten tot 3 uur en daarna was alles, werkelijk alles ook dicht. Af en toe zagen we een bar die open was en om half 5 een pizzeria waar we met z’n 3en een pizza hebben gegeten. Wij zijn Jacob, Reinhart uit Oostenrijk en ik, de hele dag met elkaar op getrokken en gelopen. Ook na de wandeling samen de stad bekeken, maar als alles dicht is kun je alleen foto’s maken van de buitenkant en van de parken.

Komen we op een plein, zien we de stierengevecht arena, dus wij kijken en wat blijkt, vanavond om 6 uur stierengevechten. Dus wij besluiten om er naar toe te gaan, een waar spektakel voor de Spanjaarden maar niet voor de buitenlanders. Wij waren lang zo enthousiast niet als die mensen met hun Olé, Olé maar we zijn tot het eind gebleven.

Om 8 uur weer terug in de Aubergue midden in de stad en toen maar weer kwartier gemaakt en naar bed, om 9 uur allemaal plat.

Welterusten.

2 reacties

Laat een reactie achter