Dag 91: 25 september Logroño – Nájera 35 km

We worden nog net niet weg gejaagd uit Logroño uit de Albergue, maar moeten wel om 7.15 uit het gebouw, dus een drukte vanjewelste om 6 uur ’s morgens.

Maar geen probleem voor ons drieën, we lopen in het donker de stad uit en tegen 8 uur wanneer we buiten de stad zijn is het licht. Het miezert, onderweg schijnt de zon en we worden getrakteerd op een prachtige regenboog die vlak voor ons de grond raakt en iets verder in de bossen neerdaalt.

De hele dag blijft het zo, het is ook koud en er staat een strakke wind zodat de regenpakken ook droog waaien.

De route is als andere dagen, bijna vlak, brede paden. De Albergue is heel anders, we slapen hier met bijna 100 man, er zijn 48 stapelbedden in een hele kleine ruimte gezet, met tussenpaden van ca 75 cm waar je dus net je rugzak kunt plaatsten, maar er moeten er 4 staan zodat er ook heel weinig loopruimte overblijft.

Mijn batterij is bijna op dus ik moet zo stoppen.

5 reacties

  • Henk (ooit uut Twente) schreef:

    Informatietip over Nájera:

    http://en.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1jera

    Morgen komt Hans door Santo Domingo de la Calzada met de kerk waarin kippen in een kooi zitten!

  • Tessa,Lara en Tristan schreef:

    Hallo oom Hans,
    Ik ga misschien een spreekbeurt doen over jouw pelgrimstocht. Mag ik dan ook de foto’s en het filmpje laten zien ❓
    Liefs van Tessa 😎 🙂 😉 🙄

  • Tessa,Lara en Tristan schreef:

    Hallo oom Hans,
    Wij hebben een vraagje: ben je Sinterklaas al tegen gekomen in Spanje? Ga je met hem op de boot mee terug? Of ga je met het paard van Sinterklaas terug naar Nederland?
    Liefs van
    Tessa :mrgreen: 🙂 😛
    Lara :mrgreen: 😛 💡
    Tristan 💡 😈 😀 😳

  • Ada (ooit uut Twente) schreef:

    Hans, je bent nu in het gebied van de ooievaars. Heb je er al veel gezien op hun nesten in de torens en palen en horen klepperen?
    Fijne tocht verder, al bijna in Burgos, een prachtige stad!!
    groetjes, Ada

  • Wilma schreef:

    He Hans,
    Weer terug van vakantie en een kleine verbouwing achter de rug had ik vanmiddag eindelijk tijd om jouw belevenissen te lezen. Net een goed boek waar je voor gaat zitten. Heerlijk om te lezen maar wat kom je allemaal tegen zeg. Diep respect voor je. En ik heb vorige maand ook een groot pad getrotseerd met kikkers. Misschien komt het ooit nog is goed met mij. Sterkte met de laatste weken en natuurlijk een dikke knuf vanuit Eindhoven

Laat een reactie achter