Dag 112: 16 oktober Ferreiros – Ligonde 26 km

Geen mooie route vandaag, veel asfalt, langs de grote weg op een smal pad, veel klimmen tot 700 mtr. En dan een langzame afdaling tot ca 350 mtr waar een Albergue is waar ook helemaal niets is.

Dus vandaag weinig te vertellen, vanmorgen vertrokken samen met het Deense echtpaar John en Kirsten en hun al snel achtergelaten omdat ik sneller ben. Onderweg kom ik Esteban achterop die heel langzaam is omdat hij aan beide scheenbenen een blessure heeft en veel pijn met het lopen. Ik voel met hem mee want ik heb ’t gehad met de 4daagse van Nijmegen en dat was niet leuk. De Polen zijn er ook weer want die komen we in Portemarin in de bar tegen, een caffee Americano en een colaatje gaat erbij snel in en dan weer verder. Kom ik bij het uitlopen van Portemarin Esteban weer tegen en loop een hele poos met hem op totdat hij ineens verdwenen is. Gestopt zonder dat ik er erg in had. Tegen 2 uur nog een broodje gegeten en tegen 3 uur mijn appel gedeeld met Maria uit Polen en nu is het 4. 15 uur en heb ik de kleren al gewassen, mijzelf ook al en zit te zoeken naar internet wat er niet is.

Veel meer kan ik over vandaag niet vertellen dus vandaag lekker kort.

Groetn uut Ligonde

Hans uut Twente.

Laat een reactie achter