23 oktober Poitiers – Almelo

Ook vanmorgen vroeg weg, om 1/2 8 rijden we al en om kwart over 8 stoppen we voor een goed ontbijt, het ontbijt in het hotel is 3x niets. Na het ontbijt weer gauw verder, we willen ze snel  mogelijk naar huis, en ik helemaal.

Maar we hebben pech, in Parijs staat het behoorlijk vast en het duurt ons meer dan 1 uur om hier door te komen, gelukkig is het een file van weg werkzaamheden en heeft niets maar dan ook niets met de problemen in Frankrijk te maken.

In de auto trek ik mijn sandalen uit om mijn pijnlijke voeten toch een beetje te ontspannen, beginnen de jongens een gezicht te trekken wie stinkt hier zo, dus ik moet mijn schoenen weer snbel aan trekken en de lucht klaart weer op, ondanks dat ik elke dag schone sokken aantrek en mijn gedragen sokken elke dag was komt er toch een behoorlijke geur af, misschien de verkeerde zeep gebruikt?

Na Parijs gaat het heel voorspoedig, vlak voor Lille komen we in een groot winkelcentrum en kopen de nodige voorraad wijn van franse bodum in, Bergerac, ook een wijnstreek waar ik ben door gelopen.

In België gaat het goed tot Antwerpen daar zijn ook weg werkzaamheden en het kost ons daar ook 3/4 uur om daar om heen te rijden, maar dan gaat het snel richting Nederland en naar Almelo.

Wij komen om 1/4 voor 7 thuis aan, Cynthia en Marco Trijnie en Moeder Perik en Ria staan ons op te wachten een heerlijk weerzien met elkaar, Ria heeft 2 grote pannen nassie voor ons gemaakt en we gaan meteen aan tafel want we hebben vandaag niet veel gegeten, heerlijk gewoon om bij je zelf in de keuken weer te eten en nogwel nassie dat je maanden niet hebt gehad.

Bertus en Trijnie gaan snel naar huis, Thijs gaat op de motor nog weer naar Almere terug en wij blijven nog ff nakletsen met heelijke koffie en appel gebak, ook Cynthia en Marco gaan naar huis en Ma wordt door Jeroen weg gebracht naar haar eigen huis en dan wordt het tijd voor het laatste verhaal.

Nee niet het laatste verhaal, morgen komt het allerlaatste verhaal dus de

groetn uut Almelo

Hans uut Twente

20 reacties

 • Sjouke & Elly (nog steeds uit Friesland) schreef:

  Hoi Hans, Ria en kinderen!

  Hans welkom thuis! Vanavond weer in je eigen bedje!Lekker slapen!
  Al had je er waarschijnlijk niet veel zin meer in de verslagen van de laatste 2 dagen op de site te zetten; hartstikke goed dat je dat wel hebt gedaan. Nu weten al je volgers hoe het zit. Je site begint immers met de vraag WAAR IS HANS? Nu da’s duidelijk: THUIS!
  Groet Elly & Sjouke

 • Cor schreef:

  Oost west thuis best.
  Groeten Cor en Henriëtte

 • Lieke schreef:

  Lieve Hans en Ria,
  Jullie gezin is weer compleet na 4 maanden.
  Twee geweldige mensen die altijd voor anderen klaarstaan.
  Hans loopt naar Santiago voor het kindertehuis in Ghana en Ria heeft de laatste 4 maanden het ene handwerkje na het andere gemaakt voor Ghana.
  Twee fantastische mensen waar ik trots op ben. Jullie zijn kanjers alletwee!
  Liefs, Lieke

 • Peter en Joke schreef:

  Fijn dat u weer gezond thuis bent.
  Hartelijke groeten, Peter en Joke

 • Ada en Henk (ooit uut Twente) schreef:

  Lieve Ria en Hans,

  Een dikke pluim voor jullie allebei.
  Veel bewondering!
  Geniet van het weer bij elkaar zijn.

 • Dicky schreef:

  Hoi Hans, welkom thuis in Almelo.
  Geniet ervan. Groeten, Dicky

 • Anneke schreef:

  Dag grote broer en geweldige schoonzus,

  Precies zoals Hans het heeft verwoord: het is goed zo.

  Liefs, Anneke

 • Cindy schreef:

  Hallo Hans,

  We hebben je de afgelopen maanden gevolgd via de website en natuurlijk via de fam. Bekke. Petje af hoor voor die enorme prestatie!!! Nu heb je voor altijd nog de rugzak op met al die geweldige momenten van de reis, waar je een leven lang op terug kunt kijken!
  Geweldige prestatie.
  Michiel, Cindy, Daphne en Thomas

 • Wilma schreef:

  He Hans,
  Zal wel weer heerlijk zijn je eigen bedje en je eigen omgeving. Gelukkig krijgen wij nog een verhaal. En Ria de blokken zijn erg leuk, Bedankt.
  Groetjes uit Eindhoven

 • theo en jose schreef:

  Hallo Hans,

  WELKOM THUIS. Wij sluiten ons aan bij bovengenoemde reacties van je zussen en broer. GOED GEDAAN JOCHIE.

  GROET’N UUT GROOT LOCHTER

 • Cees van Geel schreef:

  Hallo Hans,
  Wij feliciteren je met je geweldige prestatie! De tocht der tochten,te voet en dat vanuit Almelo! We hebben je ontmoet tussen Leon en Astogra,jammer genoeg maar 20 min. met je gepraat. Het was een korte maar zeer warme ontmoeting.Je een grote indruk bij ons achtergelaten. Almelo mag trots zijn op “Hans uut Twente. Ook wij hebben de prachtige tocht fietsend afgerond en waren 12 oktober in Santiago.
  Groetjes Cees en Alice van Geel uit Boxtel, Jan van Geel en Ad Hermans uit Utrecht.

 • Lida Bakker schreef:

  Lieve Hans,
  Gefeliciteerd met het behalen van je doel. Santiago !
  Heb in gedachten met je meegewandeld . Heb zelf in 2003 van St. Jean Pied de Port naar Santiago gewandeld. Herkende de plekken waarover je schreef. Heb er erg van genoten. Maar het bisschoppelijk paleis in Astorga moet je volgende keer als je langdkomt echt gaan bezoeken. Het is prachtig. Lieve Groet van Lida Bakker.

 • Stien Pijnappel Hengelo. schreef:

  Ha die Hans.
  Ik zie in de site dat je inmiddels je eigen bedje weer hebt gevoeld, en???? hoe fijn was dat gevoel?? jo’h ik vind het zo super geweldig dat je deze toch een grote prestatie hebt volgehouden, ik zou het heel graag doen, lijkt me leuk maaaaaar is voor ouderen niet eggelegd, maar evengoed geniet ik van de prestatie van digen die het wel aandurven.
  Dus bij deze je familie en kennissen kunnen terecht trots op je zijn.
  Veel lieve gr stien Pijnappel.
  ps ik heb steeds genoten als ik weer even naar je belevenissen heb kunnen kijken,
  ‘dag het ga je goed.

 • Harrie en Ans schreef:

  Hoi Hans,fijn om te lezen dat jullie weer goed zijn thuis gekomen,Geniet van elkaar!Je eigen bed etc. etc.wat zal dat heerlijk zijn!!!
  Het zal wennen zijn dat er op je site niks meer te lezen valt,inderdaad ook wij moeten nu afkicken…maar jij hebt de tocht volbracht,dan is het goed zo,het is mooi geweest een heeeele ervaring rijker,van de ene kant een zware rugzak afgedaan,maar van de andere kant draag jeinderdaad een rugzak voor je leven mee,vol ervaringen en mooie verhalen,die zal anders en rijk aanvoelen!!.welkom weer in het Twentse leven,waar je nu straks ook weer aan gaat deelnemen!!We zijn trots op jou en Ria!!!Tot gauw!!!

 • Hetty Gerbert schreef:

  Hoi Hans,
  Driewerf hoera voor je knappe prestatie en fijn om te lezen dat je weer goed bent thuis gekomen.
  Hetty Gerbert

 • josé en gerard schreef:

  Hoi Ria en Hans
  GEWELDIG weer THUIS…
  Fijn dat de terugreis goed is gegaan.
  Nu genieten van al je lieve mensen om je heen.
  Ook Ria geniet ervan.Al zal dat ook weer wennen zijn.
  Hans slaap je nu beter?????Of ben je ook hier wakker om 3 uur????.
  liefs van ons.

 • Diny schreef:

  Hoi Hans en Ria
  Fijn dat je weer thuis bent bij je vrouw en je gezin.En nu maar uitrusten van deze geweldige prestatie en Ria van al dat knutselen. Groetjes ut Dalfsuh

 • Ada en Henk (ooit uut Twente) schreef:

  Op 23 oktober schreef je: “Nee niet het laatste verhaal, morgen komt het allerlaatste verhaal”.
  …….Wij blijven erg benieuwd wat je nog in petto hebt.

 • Anoniem schreef:

  Hi Hans!
  I havn’t had time to read your blogg until today. So, now are you zu hause again just like me. I have been working for four days now “back i business”. I really miss our time in Spain, look forward to continue next year between Burgos-Saaria. Thanks for everything, thanks for let me know you a litte! You have a big and warm heart! You have to say hey to your brother and sons from me as well.

  Love Susanne

 • John Petersen schreef:

  Hans,
  Ook vanuit de Schelfhorst:Welkom Thuis, kanjer

Laat een reactie achter