8 december Almelo nieuwe foto’s geplaatst !

Het is nu alweer meer dan 6 weken geleden dat ik thuis ben gekomen van een fantastische wandeltocht naar Santiago.

In deze 6 weken heb ik geprobeerd de draad weer op te pakken, en om de normale gang van zaken weer te gaan doen. Het valt mij nog niet mee om weer een agenda bij te houden, maanden lang ben ik mijn eigen gang gegaan en nu moet ik weer rekening houden met het thuis front en vriendenkring.

Mijn spierpijn wordt gelukkig minder, ik wandel nog steeds maar veels te weinig, en wanneer ik wandel dan zijn mijn spieren in de benen na 10 minuten weer helemaal bij.

Afgelopen zondag heeft Niels alle foto’s van de tocht op de web site geplaatst, er zijn een paar hele mooie foto’s bij die gemaakt zijn in de buurt van Sarria, een schitterende omgeving ca 100 km voor Santiago.

a.s. zondag de 12 december hebben wij een bijeenkomst bij ons thuis voor alle mensen die mij hebben geholpen deze CAMINO onvergetelijk te maken, Ik heb in Nederland bij kennisen en vrienden overnacht, in België zijn vrienden overgekomen en in Frankrijk en Spanje zijn familie en vrienden een stuk met mij mee gelopen, deze ontmoetingen waren en zijn voor mij heel belangrijk, dat is dan ook een reden om deze mensen allemaal bij ons thuis uit te nodigen.

Ook wordt op deze zondag het geld dat wij voor het goede doel bijeen hebben gelopen en gewerkt overgedragen aan de mensen van het weeshuis “EGYAM”in Ghana,  kortom het kan een hele mooie dag worden.

Volgende week zal ik ook op deze site schrijven hoeveel geld er totaal is binnen gekomen voor het weeshuis, dus nog 1 weekje geduld.

Groetn uut Almelo

Hans uut Twente.

2 reacties

 • --- schreef:

  GOED ZO HANS !!!!!!

  ik ga vast tellen, 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 en de rest nog een paar opdrachten afmaken en ik tel weer verder.
  dus nog even geduld, zondag weet je het en volgende week alle lezers

 • Diny schreef:

  Hoi Hans
  Zondag met een blij gevoel al je vrienden van afgelopen weken weer te ontmoeten.Geniet ervan er is vast veel te vertellen.J aje moet echt afkikken van het lopen blijven volhouden.Maar eerst nog even genieten zondag. groetjes Diny

Laat een reactie achter