12 december 2010 Almelo overdracht sponsering

Vandaag was het dus zo ver, wij hebben het geld over gedragen aan de stichting Weeshuis “EGYAM” in Ghana, wij hebben een mooi bedrag bij elkaar gewandeld en gehandwerkt.

Vanmiddag hebben wij een gezellige middag georganiseerd,  voor alle mensen die mij op mijn wandeltocht hebben begeleid, Joop en wilma in Nederland,  Cynthia en Marco met een fantastich bericht, Wim,Ewald en Jans op de motor in België, Cor, Henrieëtte en Ma, Anneke en Symon, Henk en Ada, Elly en Sjouke, Joke Hoekman in Frankrijk, Allemaal nogmaals bedankt, ook iedereen bedankt die tijdens mijn wandeltocht mij geld voor het weeshuis in handen hebt gestopt, een bedrag van € 1055,– ,  en natuurlijk alle mensen die hand gemaakte materialen van Ria hebben gekocht, e.e.a. voor maar liefst een bedrag van € 4.317,54  wat een verjaardagskado was dat, en natuurlijk alle sponsers die mij rechtstreeks op de rekening een bedrag hebben gestort, een totaal van €4.493,50.   een totaal van      € 9.866,04 hebben we dus voor het weeshuis kunnen bijdragen.  Thea van de Bosch was hier natuurlijk heel blij mee en het geld zal zekers goed besteed worden, ze laten ons weten wat er allemaal mee is gebeurd.

Maar ook alle andere mensen waar ik in Nederland heb overnacht bedankt, ook bedankt voor iedereen die op zondag bij ons thuis getuige zijn geweest van deze overdracht, wij vonden het een geslaagde afsluiting van een hele drukke periode van een heel bijzonder jaar.

De camino is nog niet afgelopen voor ons, voor mij (Hans) beginnen de lezingen van de wandeltocht, Ria moet nog voor enkele mensen de nabestelling handwerken en er moet nog een foto boek komen, misschien ook nog wel een echt boek maar dat lezen jullie dan wel op deze site, ja deze site blijft in de lucht, en ik probeer daar regelmatig wat op te schrijven, ook van de resultaten van het weeshuis in Ghana.

Nogmaals allemaal bedankt voor jullie belangstelling op welke manier dan ook.

Nog een paar wetenswaardigheden voor jullie:

de site is 98000 keer bekeken, door meer dan 7000 verschillende personen, de meeste komen uit Twente maar wij hebben ook hits uit bijna alle landen van Europa, Australië, Canada, Brazilië, Amerika  en zelfs uit Korea.

5 reacties

 • Truus en Bennie schreef:

  Wat een geweldig bedrag zowel door jou inspanning Hans als door Ria.

  We zullen jou site nog onder de favorieten laten staan zodat we nog af en toe kijken of je nog iets te melden hebt.
  groetjes Bennie en Truus

 • Ada (ooit uut Twente) schreef:

  GEWELDIG!!!!!!!
  Meer woorden zijn er niet voor nodig.
  Jammer dat we er zondag niet bij konden zijn.
  Ik denk dat Wilnis zeker hoog in de top zal staan van de plaats waar het meest naar je site is gekeken!!!!!!
  Succes bij alle vervolgwerkzaamheden en goed goan…

 • wilma Caiffa schreef:

  Hoi Hans en Ria,
  Het was zondag erg gezellig ondanks dat ik verdwaald ben in Twente. Het kleed ligt prachtig op tafel en de tegel krijgt een mooi plaatsje. Bedankt nog voor de gastvrijheid.En we spreken elkaar.
  Groetjes uit Eindhoven

 • José en Gerard schreef:

  GEWELDIG!!!!!!!
  Wat een prestatie van allebei.
  We blijven jullie volgen.
  Liefs ons.

 • Harrie en Ans schreef:

  Hans en Ria,
  Wat een fantastich mooi bedrag,geweldig!!!!!Geweldig om hier dan 2010 mee af te kunnen sluiten.Jullie hebben er ook gigantisch veel voor gedaan,fijn dat het dan zo’n succes is geworden!!!Ria en Hans,we wensen jullie een positief,heeeel goed lopend 2011!!!!wie weet….komt er stap voor stap nog veel meer succes uit voort!!!Heel veel groeten,Harrie en Ans.

Laat een reactie achter