19 januari 2011 basis school “de Compaan”

Wij zijn nu alweer meer dan 1 maand verder sinds de laatste keer dat ik iets op mijn site heb geschreven, de 12e december hebben we de overdracht van het sponsorgeld gedaan aan Thea en Henriëtte van het weeshuis EGYAM.

op school met Tessa, Lara en Tristan en de Juf

Maar het gaat nog verder,  op 14 december heb ik voor de basis school “de Compaan” lokatie de Rotsduif in de klassen verteld over de wandeltocht en over het weeshuis EGYAM,  de kinderen waren muisstil tijdens het verhaal en bijzonder geïnteresseerd in het weeshuis.

Ook de leerkrachten waren enthousiast, en dat resulteerde mede door de bemiddeling van onze Saskia dat de school de opbrengst van de kerstmarkt beschikbaar stelde voor het weeshuis, de gehele opbrengst maar liefst € 686,97 werd op 15 januari j.l aan mij overhandigd door de juf Cristel Broekhuis,  uiteraard hoorde hier een toespraak bij en ook een bedank woordje,

Als tegen prestatie heb ik de school een tegeltje aangeboden van de Jacobsschelp welke ik uit Santiago had mee genomen.

Ook de mensen van het weeshuis  waren bijzonder verrast door deze aktie, de kinderen van het weeshuis zal dan ook worden gevraagd om een blijvende herinnering te maken voor de Compaan.

De totale opbrengst is dus veel meer geworden, ook zijn er nog enkele sponsor bedragen binnen gekomen en er zijn door Ria nog diverse materialen verkocht en gemaakt, één sponsor heeft het bedrag dat wij reeds beschikbaar hadden gesteld aan gevuld tot € 10.000,–  en nu zijn wij de € 11.000,– gepasseerd,  wij zijn dan ook ontzettend blij en trots dat er zoveel over gemaakt kan worden, wij zijn er van overtuigd dat dit bedrag héél goed terecht zal komen.

ALLEMAAL HARTSTIKKE BEDANKT !!!!!!!!!!!!!!!!!

Zelf ben ik nu 4 maand weer thuis, in die 4 maand heb ik echt moeten afkicken van de tocht en elke dag word ik door iemand nog wel aan de tocht herinnerd, ontzettend veel reacties, van mensen die mij gevolgd hebben, ook van heel veel mensen waarvan ik helemaal niet wist dat zij dat wisten.

Wel heel grappig is dat tijdens de 4 maand dat ik weg geweest ben er natuurlijk heel veel is gebeurd hier in Almelo en in Nederland, geen schokkende dingen maar toch hoor ik af en toe verhalen die ik niet weet, maar waar anderen het heel normaal vinden dát ik het zou weten, maar na uitleg blijkt het dat het in de zomer is geweest en toen was ik er niet en heb het niet mee gekregen,  zal ws nog wel meer gebeuren.

In begin februari gaat Thea van de Bosch weer naar Ghana, helaas kan ik niet mee, nee, ik wil niet mee want ik wil thuis zijn als Cynthia bevalt in maart, en wil het risico niet lopen dat ik dan in Ghana zit als ik opa wordt, Thea komt midden maart weer terug en zal vast wel veel te vertellen hebben en op de site zal dan de laatste nieuwtjes zijn te lezen,  dus hou de site in de gaten.

intussen blijf ik alles volgen en alle nieuws zal ik ook vermelden,

de groetjes allemaal en bedankt voor de belangstelling van

Hans uut Twente.

2 reacties

 • Ada (ooit uut Twente) schreef:

  Moooooooiiiiiii
  Geweldig……….

 • José en Gerard schreef:

  Hoi luitjes
  Net je site eens weer gelezen.
  FORMIDABEL wat een opbrengst.Thea zal er zeker weg mee weten en er iets mooi’s mee doen.
  We blijven je volgen.
  Liefs uit Stokkum.

Laat een reactie achter