30 maart 2011 nieuws uit Ghana

Thea en Herman zijn weer terug uit Ghana, hebben hele bijzondere verhalen verteld, ik heb ze alleen nog aan de telefoon gesproken maar binnenkort hebben wij een afspraak.

Ook heel bijzonder is dat de kinderen van het weeshuis “EGYAM” iets gemaakt hebben voor de kinderen van de Compaan,  ze zijn onder begeleiding naar het strand geweest, hebben schelpen gezocht en deze beschilderd en de kleine schelpen aan elkaar geregen tot kleine kettingtjes die Thea heeft mee genomen naar Nederland, deze geschenken zijn voor de kinderen van de Compaan.

Ook komt Thea binnenkort naar Almelo om op school te vertellen wat zij daar allemaal heeft mee  gemaakt, uiteraard zal ik hier een verslag van doen op deze site dus blijf kijken naar berichten.  Ik wil jullie allemaal laten weten wat er met het gesponserde geld is gedaan en geregeld.

groetn uut Almelo

Hans uut Twente

Laat een reactie achter