13 januari 2012 Almelo

De koffers staan klaar, de rugzak heeft nog ruimte over maar dat zal ook niet lang meer duren.

De 2 koffers zijn resp. 22 en 20 kilo geworden, hebben we toch netjes gedaan Ria en ik, en alles wat we mee willen hebben is ook mee. Ik laat jullie volgende week wel zien wat er allemaal inpast in 2 koffers.

Toch nog een drukke dag vandaag. Vanmorgen nog naar de nieuwe flat van Jeroen geweest, oud papier en de verpakkingsdozen opgehaald en weggebracht naar de St Josef, materiaal in de auto gepakt voor Harry die voor mij nog ff naar Oirschot moest rijden voor een project wat eigenlijk volgende week pas weg hoeft maar ik wil zeker weten dat het op de plaats van bestemming is gekomen. Daarna met Ria boodschappen gedaan, er moet toch nog iets meer mee dan schone onderbroeken. Tussendoor nog een potje gekaart en dik verloren, ( vrijdag de 13e hé),  Ria nog gauw gordijnen uitwassen voor Jeroen en vanavond de gordijnrails en de gordijnen nog opgehangen, natuurlijk nog even bij je Moeder op bezoek en afscheid nemen en naar Concerndrukkerij om de nieuwe visitekaarten op te halen. Rob Bekke bedankt voor de lay-out en Berry bedankt voor het drukken, de kaart is mooi geworden en hopelijk snappen de mensen waarom dat rekeningnummer er ook bij op staat.

Ja, ons rekeningnummer van Ghana staat er bij op zodat er altijd gedoneerd kan worden. Het is de bedoeling dat deze kaarten worden uitgedeeld bij de lezingen die ik nu regelmatig geef en de mensen dan een mooi overzicht hebben van de tocht en van het weeshuis.

Morgen vroeg om 10 uur naar het station, tegen 12.30 uur op Schiphol, bagage inchecken en dan door de douane om op 15.15 uur op te stijgen naar verre zuiden.

Vrijdag de 13e is dus goed gegaan, no problems en nu de volgende 15 dagen ook zo.  

Groetn uut Almelo

Hans uut Twente

3 reacties

Laat een reactie achter