18 januari 2012 weeshuis Egyam

Vandaag eens een keer geen verhaal maar een paar foto’s. Een meisje van 8 jaar die water haalt ongeveer 500 mtr van haar huis uit een pomp, een kindje wat buiten aan het spelen is met ja, je leest het goed, houtskool en zomaar een paar foto’s.

water halen en naar huis brengen.

het kookvuur is net uit.

een straat in Egyam

6 reacties

 • Lisanne schreef:

  dgc j jk2g65h vf cb cýtgo.ui0u8oiy,gh gd32e3ervsbtrnbmuytg,h j

  Dit wou ik even je zeggen opa!!
  Heel veel liefs van mij.

 • Cynthia schreef:

  Lieve pap,

  wat een indrukwekkende foto’s. Dat kun je hier niet indenken om zo te (moeten)leven.

  Liefs Mem

 • Lisanne schreef:

  Oja opa, ik ben weer even bij de kipjes geweest! We hebben ze weer lekker los laten lopen! Ze wouden geen eten van mij en oma hebben, ik denk dat de kipjes jou missen.
  En ik mis jou ook hoor opa!

  Liefs Lisanne

 • Jose uut Groot Lochter schreef:

  HA, HANS,
  Je hebt weer mooie verhalen op de site staan. Ik had er niet eerder aan gedacht om te kijken. Komt ook doordat wij Aniek naar het vliegveld in Dusseldorf moesten brengen. Zij is voor haar werk naar Bangladesh. Ik kreeg van haar een sms-jes over bedelende verminkte kinderen. Keano 1 jaar geworden en Anke jarig. Dus een druk weekend gehad. Hans werk ze en geniet van Ghana.
  En henig an.

 • Anneke schreef:

  Dag grote broer,
  Heb je mijn sms’je ontvangen? Rijdt er gisteren een grote vrachtwagen onze straat in,stopt voor onze deur en brengt een cadeautje. Wat een verrassing! Helemaal goed: hij zit nu aan de oplader en morgen ga ik de tandenborstel gebruiken. Heel erg bedankt voor het cadeau en de originele manier van geven.
  Trouwens: ik herken veel van je foto’s in vergelijking met Gambia. Welle taal spreken ze in Ghana? Frans? Was volgens mij een Franse kolonie. in Gambia spreken ze Engels. Groetjes!

 • Ben Vlaskamp schreef:

  Hoi Hans,

  Mooi dat je goed bent overgekomen en dat je al een beetje bent geacclimatiseerd.

  Wat zijn precies je werkzaamheden, doe je
  daar ook vrijwilligerswerk? Toch wel een heel andere wereld. Ik blijf je volgen.

Laat een reactie achter