1 augustus 2012 Hotel Chez Lando

Zo we zijn er weer, na een werkelijk hele drukke dag want ik wilde graag de spanning op de nieuwe schakelkast hebben. Heb ik mij werkelijk over de kop gewerkt, niets smaakte mij meer, zelfs het eten heb ik niet aangeraakt en ik lag om half 8 al in bed.

Maar het is allemaal gelukt, wij kunnen 1 augustus in de boeken schrijven voor de stichting Karibu. De spanning staat op de kast, alle 16 kabels zijn aangesloten en de wc.c dozen gemonteerd en onder spanning gezet. Toen was het natuurlijk vanzelfsprekend dat er ook machines moesten draaien. Wij waren heel erg benieuwd of wij wel voldoende spanning hebben, maar de formaatzaag liep, toen de zwaardere vandiktebank geprobeerd en die had wel een beetje moeite om op gang te komen, maar toen die eenmaal liep kwam er een heel mooi product uit en daar doen wij het voor.

Morgen om 9 uur komt er iemand van de elektro company om de stroom eventueel aan te passen.

Alles verloopt naar wens volgens ons en we hebben goede hoop dat voor 8 augustus alles draait en dat we met een tevreden gevoel terug kunnen keren naar Nederland. Volgens ons doen we erg dankbaar werk want iedereen is tevreden en kijkt blij en biedt ons de helpende hand.

Groetn uut Chez Lando

Hans Perik en Gert Reimink

7 reacties

 • Ans schreef:

  1 augustus,spanning op de kast….wat een succes..Fantastisch!!!!
  Wat geweldig dat het is gelukt!!!

  Hans,ik hoop dat je,je zelf nu ,kunt ontladen,weer goed eten en slapen!!dat hebben jullie wel vediend,
  daatmee moet je het wel goed kunnen volhouden!!Heel knap zo’n organisatie!!
  Bedankt voor toch nog het bericht
  …want het is leuk om te volgen!lekker slapen voor zo meteen en morgen weer gezond op!!
  groeten aan allemaal,vanuit almelooo

 • Henk en Ada schreef:

  Prachtig Hans en de felicitaties voor het geweldige werk van jullie groep.
  Nu een beetje meer relaxen en voor de inwendige mens zorgen, want in dat klimaat moet je goed eten en drinken anders word je ziek.
  gegroet!

 • Thea en Herman schreef:

  Geweldig !! EEN DIKKE PLUIM HANS !!
  Wij verheugen ons ook al om dadelijk aan het werk te gaan in Ghana.
  groeten ….

 • Elly schreef:

  Hoi Hans,
  Geweldig dat jullie nu wel veel resultaat hebben, zal een erg goed gevoel geven.
  Maar denk ook goed om jezelf!!!
  💡

 • Anneke schreef:

  Dag grote broer,
  BEN TROTS OP JE!
  Gr, Anneke

 • André schreef:

  Hallo zwager, super goed om te zien wat je allemaal gerealiseerd hebt daar. Zeker onder niet al te makkelijke omstandigheden. Moet een geweldig goed gevoel geven. Ben er trots op om jou als zwager te hebben. Ook de komende dagen nog veel succes om alles op orde te krijgen. Groetjes André .

 • Marjan schreef:

  Hallo Harde werkers!
  Ik ben een zusje van Gert (en dus schoonzusje van Alie 😛 ) en ik wil jullie complimenteren met jullie goede werk! Wat zullen de mensen jullie dankbaar zijn, en daar doe je het dan toch voor! Succes verder de komende dagen en veilig thuiskomen!
  Groetjes Marjan Ruben en Gijs!

Laat een reactie achter