16 juni 2013 Saint Server 3

Wanneer jullie taalfouten ondekken komt dat doordat ik mijn bril ben vegeten en n iet alles goes kan lezen.

na een hele goede nac ht vanmorgen eerst brood gehaald op het marktplein de bakkers zijn ook zondagsmorgens open.

Na een toch wel karig ontbijtje, stokbrood en water, zijn wij samen op pad gegaan naar Hagetmau, een wandeltocht van ca 18 km. We hebben rustig aan gelopen. Onderweg heb ik toch nog wel herkenningspunten gezien, oa de woning waar ik drinken heb gekregen omdat ik zonder zat. Ook vandaag hebben we weer drinken onderweg gekregen omdat er werkelijk helemaal niets is op deze weg.

In Hagetmau eerst de code opgehaald van de refugé en toen een paar lekkere biertjes drinken. Wat hebben we gezweet vandaag, de temperatuur liep op tot 35 gr. en is nu nog (9 uur) 31 gr. In de refugé waren al 2 personen, een fietser uit België en Beuadine.

Om 5 uur ben ik met de taxi naar Saint Server gereden om toch hier te slapen. In de refugé waren al 5 personen en met mij erbij dus 6, waarvan 1 Fransman en 5 Nederlanders. Vanavond met Marijke, een vrouw van 65, weer een pizza gegeten, wel in een ander restaurant maar ook heel goed.

Komen net terug en die anderen gaan allemaal plat. Het is mij nog veel te warm om te gaan slapen, zekers met die verbrande kop van mij. We hebben vandaag veel over asfalt in de zon gelopen en mijn pelgrimshoed lag nog in de koffer dus smeren, smeren en smeren vandaag: gevolg een rode en warme kop. Maar toch heerlijk genoten, lekker gelopen en gekletst over alles en nog wat. O ja José, je moet de groeten van Jeroen terug hebben, hij doet het geweldig. Ik hoop hem over 3/4 weken weer te ontmoeten in Spanje. Helaas kan ik zonder bril de mooie foto’s van ons nog niet op internet zetten maar dat doen we morgen in Roncevalle.

Morgenvroeg dus naar Spanje. In Roncevalle blijf ik ook 2 nachten om dan verder te rijden. Ik denk toch dat ik er 3 dagen over doe om dan op 21 juni in Santiago aan te komen.

Morgen gaat het verhaal verder want ik zie het echt niet.

Groetn uut Saint Server

Hans uut Twente

1 reactie

  • Mem schreef:

    Lieve pap,
    Het is toch wat…. geen bril! Tis wel goed te lezen hoor!
    fijn dat je weer leuke berichten op de site zet.
    Morgen(dinsdag)word het hier ook lekker warm, boven de 30 graden.
    Geniet vaan je mooie motor reis!
    Liefs Mem

Laat een reactie achter