23 juni 2013 huiskamer Santiago

Ja, wij zijn nu in de huiskamer van de lage Landen, Guus en Ellemieke zijn nu “afgezwaaid” en zijn nog in het appartement.

Gisteravond is Helmut binnengekomen uit Nederland. Wij hadden elkaar al wel 1 keer eerder gezien maar dan heel oppervlakkig, maar het klikt wel tussen ons. Moet ook wel want wij moeten 14 dagen met elkaar op trekken. Gelukkig spreekt hij goed Spaans en is een vaste wandelaar naar Santiago en weet hier de weg. Ik heb gisteravond al meer van de stad gezien dan eerder.

Gisteravond in een echte Spaans restaurant gegeten. ZZe hebben hier altijd een soort menu waar je uit kunt kiezen van 4 voorgerechten, 4 hoofdgerechten en 4 nagerechten. Gisteren ben ik begonnen met Galiciaanse soep, kokkels en patat met een kippenpoot en een Coffie Americano na, heerlijk dus. Uiteraard hoort hier een glas wijn bij en dat wordt meestal als je met z’n 2-en bent 1 liter.

3 reacties

 • Cynthia schreef:

  Hoi Pap,

  Haha, 2 weken lang lekker wijn drinken!!!!!
  Geniet er maar lekker van!

  Liefs Mem

 • Miennie schreef:

  Hallo Hans
  Heb net je site bezocht. Ziet er mooi uit.
  Lees nog steeds, met veel plezier je verhalen. Geniet nog maar lekker van je dagen in Santiago.
  Liefs Miennie

 • Joke schreef:

  Hoi Hans,

  Na een paar dagen in Egmond aan Zee geweest te zijn – ook een paar dagen stromende regen – nu weer even op jouw site kijken. Leuk al die verhalen weer van je te lezen en dat je ook weer zo veel bekende tegen komt. Geniet ervan. Groetjes,’Joke

Leave a Comment