30 juni 2013 Bloedheet Santiago

Ja, het is hier warm tot zeer warm en dan zeggen het is bloedheet hier. Gistermiddag niets te doen gehad, we baalden al een beetje en tegen 4 uur zijn we naar buiten gegaan de heerlijke drukke straat San Pedro in. Het was het feest van Petrus en Paulus en de hele straat was versierd. Overal stonden vrijmarktkraampjes (Esther kijk eens op deze site www.kechulo.com) en natuurlijk overal drink en drank kraampjes. Ook waren hier overal muziekbandjes en het Cubaanse trio was geweldig dus wij hebben de huiskamer ff alleen gelaten. We stonden wel voor de deur en konden lekker genieten van alles. Gisteren zijn ook heel weinig pelgrims langsgekomen. Het was echt de langste dag die wij hier in de huiskamer hebben gezeten zonder te kletsen.

Gisteravond zijn we weer naar de Neven geweest, hebben daar heerlijke pulpo gegeten. Dit zijn allemaal stukjes vlees die van de armen van inktvissen komen en die op een speciale manier zijn klaar gemaakt. Heel bijzonder en dat moet je toch een keer hebben geprobeerd.

Vanmorgen hebben we de was gedaan, om 11 uur terug naar het appartement om deze op te hangen. Hopelijk is het morgen droog maar dat betwijfel ik. De was hangt nl. in een koker van 4 verdiepingen en helemaal onderin daardoor komt er geen zon bij. Jullie kennen dat wel 2 touwen waar je aan trekken kunt en daar de was ophangen.

 

Eén reactie

 • Jeroen Perik schreef:

  Hoi Pa, goed te lezen dat het goed bevalt.
  nog een paar nachtjes en wij vertrekken naar Amerika!
  daar is het pas heet met 54 graden in death valley.
  wij komen daar over 3 weken……

  de grand canyon en las vegas is het nu ook 35 tot 40 graden, we zijn benieuwd wat we allemaal kunnen doen!

  tot over bijna 4 weken!!

  groetjes je jongste zoon.

  (voor de mensen die dit allemaal lezen, je kan Evelien en mij ook volgen door amerika… jeroenenevelien.reislogger.nl :D)

Leave a Comment