2 juli 2013

We komen net terug van een lunch, een lunch die ons was aangeboden door het Engelse genootschap. Het aanbod was zo groot dat we de drank niet hoefden te betalen maar het eten wel, dus dat hebben we ook maar gedaan. Veel collega’s uit andere landen ontmoet die hier ook allemaal vrijwilligerswerk doen. Naast mij zat een mevrouw uit de USA en er waren nog Australiërs, Engelsen, Schotten en een Nederlander aan tafel, met andere woorden best gezellig.

De consequentie was dat wij de Hogar 2 uur moesten sluiten en dat moet dan maar een keertje. Dat het bijna 3 uur is geworden ligt niet aan ons maar aan de wijn die steeds werd bijgevuld.

Gisteravond mijn 1e geocache hier gevonden op het plein van de kathedraal. Ik zag ‘m zitten en liep er op af, maak ‘m open en meteen valt de koker naar beneden ca 10 mtr. op de grond, rolt door en natuurlijk midden onder een auto die daar geparkeerd stond, een politieauto nog wel. Direct naar beneden gelopen en dacht je dat ik er bij kon komen? Nee hoor, moest eerst een stok zoeken om de koker onder de auto weg te slaan. Gelukkig is dat gelukt en kon ik de cache aftekenen.

Vanmorgen nog een cache gevonden op een kerkhof vlak in de buurt dus dat brengt de score dus op 2 in Santiago.

 

 

4 reacties

 • Thijs schreef:

  Hey, die cache hebben Jeroen en ik ook gevonden. Aan de andere kant van de kerk lag er ook eentje, maar daar moet je wel voorzichtig zijn, want die ligt vrij openbaar. Erg sneaky dus.

  Voor degenen die geocaching niet kennen:
  http://www.geocaching.com

 • Lisanne schreef:

  4kkjhgvypm \\\\y

  \

  \pjfcxxzzzzzzzczczczcczczvzzzzzxxhhhhhbvzccx
  \
  \j53
  ..b vvnnvbvbbbb[12112dnl./10.2..
  xzz\PLMKOJUHYT6G9IJEWDPLRP;[RF[FTEDRWAFWFWW

  Dikke knuf Lisanne

 • Dicky schreef:

  Hoi Hans, je hebt daar weer een geweldige tijd. Ik dacht dat jij genoeg ervaring opgedaan had in onze eetclub met allemaal vrouwen, maar nee dus….. Aanpakken die hap!
  Bedankt voor je kaart en tot ziens, Dicky

 • Joke schreef:

  Hoi Hans.

  Je hebt een gecoachte gevonden. Leg me eens uit wat is dit..
  Uit je verhalen te horen heb je weer een super tijd in Santiago. En wat leuk om te lezen dat je zoveel oude bekenden en nieuw mensen ontmoet. Wat geniet ik toch van je belevenissen. Blijf daar nog maar een tijdje. Dan kan ik nog langer genieten van je stukjes iedere dag. Groetjes en liefs. Joke.

Leave a Comment