5 juli 2013

Gisteren hebben we veel terugkomers gehad in de huiskamer en ’s avonds kwamen we elkaar allemaal weer tegen bij de Padre. Het was een dolle boel daar ze hebben ongeveer 6 tafeltjes staan buiten en die waren allemaal bezet door Nederlanders, dus dat was een dolle pret.

Ook het echtpaar met de handbikes waren er. Hij is dus echt rolstoel gebonden door zijn lage dwarslaesie, maar een ontzettend gezellige en opgewekte man. Ook zij is altijd opgewekt. Gisteravond vertelde zij dat haar man een ongeluk heeft gehad met motorraces en dat hij daardoor in een rolstoel is beland. Ze kenden elkaar toen pas net 1 1/2 week en zijn 2 jaar later getrouwd. Samen hebben ze 3 kinderen uit eerdere huwelijken. Alles is bijna 18 jaar geleden gebeurd.

Verder heb ik besloten om niet in Roncevalle te blijven, ik wil graag z.s.m. naar huis. Ik heb echter nog zeker 6 dagen nodig om dat te realiseren en ik vertrek pas op maandag. Dus waarschijnlijk ben ik op z’n vroegst zondag over 1 week thuis.  Dit betekend wel dat ik dan 4 1/2 week weg ben geweest en dat is genoeg.

Ik denk dat het ook komt dat de werkzaamheden er hier op zitten, wij zijn toch behoorlijk druk geweest met elkaar.

 

 

2 reacties

 • joke schreef:

  Hoi Hans,

  Leuk dat je het zo gezellig had met de Nederlanders.
  Wat zou je in Roncevalle gaan doen.
  Gr.Joke X

 • Ans uut Brabant schreef:

  Hoi Hans,
  Ik heb net de afgelopen week gelezen, erg leuk……..jammer dat het over een week weer voorbij is en we jouw prachtige verhalen over je belevenissen moeten missen.
  Je goede werk zit er bijna op. Geniet van je vrije week en blijf schrijven a.u.b. het is ontspannend om aan deze kant van het scherm met je mee te leven.
  Goeie reis en groetjes van Ans

Laat een reactie achter