28 mei 2014 Almelo

Nu nog mijn lunchpakketje maken voor morgen en in de rugzak doen en dan ben ik er klaar voor. Uiteraard blijf je steeds aan het denken of alles er wel in zit, het is nu toch anders inpakken dan de 1e keer voor mijn wandeltocht. Deze tocht bestaat eigenlijk uit 3 delen, de 1e naar Lourdes en vanuit Lourdes naar St Jean Pied de Port (SJPDP) en het wandelen daar incl. de oversteek naar Roncesvalles. Het 2e deel, het hospitaliseren in Roncesvalles van 6 t/m 20 juni en het 3e deel het wandelen van de route Primotivo vanuit Oviedo naar Santiago, Finesterra en Muxia.
Vanmiddag zijn Cynthia  en Lisanne hier geweest,’s avonds kwamen Marco, Jeroen en Evelien erbij zodat het een gezellige boel werd hier. Ria heeft zo als altijd heerlijk gekookt. Lisanne vraagt natuurlijk heel veel tijd van Opa en die krijgt ze natuurlijk ook. Onze Bertus zet mij weer aan het werk, hij komt weer met de bekende enveloppe in de hoop dat er nu een goede bij zit maar dat hoort hij pas over een paar dagen. Nu worden jullie natuurlijk nieuwsgierig naar wat dat is, maar jullie raden maar en ik geef wel aan wie het goed heeft. Insiders weten wel wat ik bedoel. Nu nog bezig met de nodige telefoontjes van Familie en kinderen en dan zometeen naar bed, waarvan je nu al weet dat je bijna niet slaapt omdat morgenvroeg om 4 uur de wekker weer gaat. Om 7 uur vertrekt de bus uit Haarlem. Meer vertel ik niet want anders heb ik morgen niets meer dus ik laat het hier dan ook bij.

Groetn uut Almelo, Hans uut Twente

Eén reactie

Leave a Comment