1 juni 2014 Lourdes

Het is een groot weerzien van vele Lourdes vrienden. Het is ontzettend fijn om zoveel bekenden hier weer te ontmoeten.

Vanmorgen om half 9 de mis aan de grot, daarna een groepsfoto van de groep die Joke Hoekman onder haar hoede heeft en waar deze pelgrim ook bij op moest.  Na de foto sessie sms’en met Lieke en naar Bartes gewandeld. Dinsdagmorgen is de excursiedag hier en ik loop al jaren de weg binnendoor en werd gevraagd om deze tocht voor te lopen met Lieke. Om 11 uur had ik een afspraak met Vincent. Deze jongeman heeft hier diverse caches liggen in Lourdes en wil ook mijn geocache (Chemin de Bernadette) hier beheren. Diverse malen contact gehad met hem via internet en nu hebben we allebei er ook een gezicht bij. De cache ligt er prachtig bij wordt steeds vaker gevonden en er lag nu zelfs een travelbug in. Deze komt uit Nederland en die neem ik mee naar Roncesvalles.

Vanmiddag om 3 uur een afspraak met de journalist van het Lourdes blad wat een artikel wil wijden aan mijn wandeltocht.

Groet’n uut Lourdes!

Hans uut Twente.

2 reacties

Leave a Comment