4 juli 2014 Arzua

Het bericht van 4 juli wordt vandaag, de 5e, op de site gezet omdat gisteren geen internet werkte.

Gisteren heeft Theo een stukje geschreven en allemaal bedankt voor de reactie’s. Helaas kan hij dat vandaag niet doen want we lopen nu verder van elkaar en slapen vannacht niet in de zelfde albergue. Dat komt doordat we al om 1 uur in Arzua zijn binnen gelopen. Dat was te vroeg om te stoppen maar ik(Hans) had een afspraak in deze plaats met Arturo, waar ik in Frankrijk 4 jaar geleden ook mee heb gewandeld. Dus ik ben hier gebleven en Theo en Vincent zijn samen verder gegaan naar Pedrouzo ca. 14 km verder en dichter bij SdC.

Theo heeft mij op de hoogte gehouden waar hij zit en dat is een albergue Privado in deze plaats. De naam ben ik vergeten maar ze zijn met z’n 2en en daar ben ik wel blij mee.

Tegen 5 uur wordt er op de deur van het pension geklopt en daar staat, 1 uur te vroeg, Arturo achter. Geweldig om hem weer te zien en hem te spreken. Uiteraard werdt dit weerzien op een terras voortgezet met en heerlijk biertje lemmon. s’Avonds hebben we in het pension heerlijke vis gegeten met een glaasje (fles) wijn en tegen 10 uur naar bed want morgen gaan we Theo en Vincent inhalen.

Tot morgen.

Laat een reactie achter