22 juni 2015 Logrono 30,2 km

De wekker staat op 6 uur, wij willen om 1/2 7 vertrekken om de warmte weer voor te zijn, maar wat blijkt, dat gestommel in de kamer naast ons was van de groep Italianen die al om 5 uur wakker werden en daarna vertrokken, gelukkig wel heel zachtjes want we hebben ze bijna niet gehoord, heel bijzonder want zij zijn kampioen in lawaai maken.

Na het ontbijt van 2 müsli repen en ’n klein bakje koffie wij ook weg, na 1 uur stand er al 5,4 km op de voetenteller en dat was best stevig, ook de klimmetjes die wij hebben gehad waren stevig te noemen, maar na de pauze in  Torros del Rio kwamen nog 4 stevige bergen met klimmetjes en ook dalingen, maar we hebben deze ook overleeft.

In Viana toch weer een lange stop gemaakt en daarna steig door gegaan naar Logrono, we slapen in de pastorie van de kerk, we eten in de eetzaal, met alle pelgrims samen, heel bijzonder allemaal, we slapen op een heel klein en dun matrasje op de grond, je kunt er ook 2 pakken maar dat glijd en dan lig je er naast.

De stempel kregen we pas toen we naar de mis zijn geweest waar Harry mee conselbreerde en gegeten hadden, daarna door de kelder binnen door naar de kerk waar een gebeds momentje was en toen kregen we pas de stempel op onze kaart.

hoe geraffineerd allemaal

lig nu in bed te tikken en de wekker staat nu op 1/4 voor 6 morgen wil het warm worden en regenen dus we weten niet waar we aan toe zijn, we zien wel.

Het is voor Diana en mij de laatste wandeldag, wij stoppen en gaan woensdag terug naar Pamplona voor een rustige dag, donderdag met de bus naar Roncesvalles om vrijdag te beginnen met hospitaliseren.

Wordt vervolgd want ik ga nu slapen.

groetn uut Logrono

Hans uut Twente.

2 reacties

 • Bernadette schreef:

  Hallo Hans,
  Echt een ondernemer in hart en nieren. Oplossingen, lichtpuntjes maken is je gelukt met een spons ipv LED.
  Let it be!
  Goede reismagazine morgen, bijkomen en schakelen naar je nieuwe onderneming.
  Groet uit een nat en koud Nederland.

 • jos schreef:

  Hoi hans,

  hoe gaan we nu weten hoe het harry de rest van de reis vergaat?

  gr jos

Laat een reactie achter