2 februari 2018, Buenos Aires

Wij zijn net geland op het vliegveld Buenos Aires, het is nu half 8 Nederlandse tijd maar hier is het nu half 4.

Omdat ze hier het vliegveld aan het verbouwen zijn moeten we eerst door de douane, daar worden we gefotografeerd, onze duimafdruk genomen, stempel in onze paspoort gedrukt ( bij mij zelf 2x), want dat is ons visum. Daarna konden wij onze bagage ophalen. Dat hadden ze in Amsterdam al gezegd dat dat moest gebeuren, en ja wel hoor onze flightbacks zijn ook aangekomen. Dus deze gauw mee genomen, weer door de security en dan naar buiten, het is nu bijna half 5 en wij hebben nu al een temperatuur van meer dan 20 gr. Celsius.

We lopen nu dus echt in Argentinië: Thijs maakt de opmerking zover ben ik nog nooit van huis geweest, maar ik ook niet.  Maar we zijn er nog niet, we moeten nog 5 uur vliegen met 1 tussenlanding waar we moeten blijven zitten in het vliegtuig en dan zijn we op het zuidelijkste plaatsje van de wereld. En dat allemaal in 20 uur vliegen met wel 8 uur wachttijd erbij dus 28 uur totaal.

De vliegreizen die we hebben gehad waren rustig, wel zijn alle plaatsen bezet. Het eten is echt vliegtuig eten, goed maar er is niets anders. Wat we beiden wel hadden in de nacht was dorst, dus we hebben nu maar wat water ingeslagen. Slapen hebben we wel iets gedaan, maar niet de volledige nachtrust gehad, maar die komt dan vanavond wel of anders lopen we deze wel in.

De dag is nog niet voorbij, vanavond ga ik ff verder schrijven, de dag is nog vroeg hier want het is 5 uur 45 en we mogen nu 3 uur wachten voor de volgende vlucht naar Ushuaia.

6 reacties

 • Jeroen schreef:

  Gaaf papa!! we zijn benieuwd naar jullie verhalen!!
  heel veel plezier.
  je bent vaak op reis, maar vind nu wel gek dat je aan de andere kant van de wereld bent!

 • Elly schreef:

  Hans en Thijs,
  Fijn dat jullie goed aan het beginpunt van jullie avontuur zijn aangekomen. Gelukkig geen bagage probleem gehad. Nu echt genieten. Dikke tut.

 • ria schreef:

  veel plezier en henig an

 • theo schreef:

  hans en thijs,van harte wens ik je beiden een boeiende avontuur toe
  geniet met volle teugen en lijdt geen dorst!

 • Ada en Henk schreef:

  WWWHHHAAUUUWW
  gaaf
  Had wel mee gewild…….maar wist hier niets van..
  Heeel veel plezier….
  liefs en groetjes Ada

 • joke schreef:

  super. veel plezier samen en lekker genieten van de mooie natuur

Leave a Comment