18 februari 2018 Santiago Chili

Ha ha ha. Geen Santiago in Spanje maar in Chili. Dit vind ik prachtig om hier ook te zijn geweest, al is het alleen maar op het vliegveld. We zitten bij de gate en laten we nu WiFi hebben dus gauw de dag van gisteren gepost en nu een snel berichtje voor we gaan vliegen.

Vanmorgen zijn we om half 8 gaan ontbijten. Helaas hebben wij gisteravond afscheid moeten nemen van onze motorvrienden. Motortrails in Nederland heeft een fout gemaakt en niet hersteld zodat wij niet alleen de 18e aankomen in Temuco maar ook de 18e moeten vertrekken wat eigenlijk 1 dag later had moeten zijn. Dus wij moeten vroeg weg naar het vliegveld in Temuco.

Omdat wij al onze bagage ook mee moeten nemen en wij nu een extra begeleider hebben die ons wegbrengt hebben wij gekozen om vandaag niet met de motor maar met de auto te gaan. Wij hebben vanmorgen dus al onze schone reiskleren aangedaan want we komen pas maandagavond om 22.45 aan op Schiphol.

Gisteravond nog lekker doorgezakt met de motormuizen, onze gal gespuugd naar Lars, de eigenaar van Perumotor die de reis eigenlijk heeft georganiseerd (Motortrails heeft voor ons 2 plaatsen gekocht en er verder geen doen mee van gehad). Lars was behoorlijk laconiek onder het feit dat de motoren veel problemen hebben gegeven. Het enigste en ook het minste wat hij kon doen is die avond het eten en de drankt betalen.

Het afscheid van Joe, Chris, Martin,Ted, Dennis, Linden en John was hartelijk. Wij kregen van hun complimenten omdat wij ondanks dat wij geen ervaring hadden op gravel, toch goed hebben gereden. Ook waren we het met elkaar eens dat wij het zonder problemen hebben afgebracht want het had ook anders kunnen zijn.

De vlucht van Temuco naar Santiago was heel rustig en hopelijk blijft dat ook zo. Wat niet went zijn de lange wachttijden op de vliegvelden maar ja, daar kunnen we niets aan doen. De vliegtuigen gaan hopelijk op tijd en dat is het belangrijkste.

Het volgende bericht zal pas op dinsdag in Nederland gemaakt kunnen worden dus nog ff wachten dus.

Hans

 

2 reacties

 • Jeroen schreef:

  Hoi pap en thijs! Blij dat jullie op de terugweg zijn en dat alles goed is gegaan. Ben erg benieuwd naar de verhalen en zeker fotos en filmpjes.
  Tot snel!

  Groet Jeroen

 • FvdPouwKraan schreef:

  Hoi Hans en Thijs We hebben weer genoten van jullie reis, jullie hebben weer veel mee gemaakt ,jammer dat het iets minder goed georganiseerd was ,een dag eerder afscheid nemen van je maten is niet leuk ,tot de volgende reis
  Frans en Clazien uit Wilnis

Laat een reactie achter