Dag 1: 27 juni Almelo-Goor 22 km

Om 9 uur werd ik opgehaald door Bertus en naar de St. georgiusbasiliek gebracht, heel leuk en fijn dat zoveel bekenden er ook waren.

Na de woord en communie viering van Ton van Vilsteren en ……. Marsman, een mooie viering waar ik op het eind een mooie Cristoffelspeld mocht ontvangen met de tekst kom behouden terug was er koffie in de pastorietuin.   Heel erg gezellig was het en ik vond het fantastisch dat zoveel mensen mij wilden uitzwaaien,  ook van Ans en Jan kreeg ik een hele mooie schelp als hangertje wat ik direct heb omgedaan en mij heb voorgenomen deze altijd te dragen.

Om 1/2  12 was het toch wel tijd om te gaan, na afscheid te hebben genomen van mijn dierbaren en een groet in de hele groep gauw weggegaan de Grotestraat in, direct om de hoek zodat ik uit het zicht was.  Gelukkig kwam Joop Timmer er ook direct aan om mij op de eerste kilometers te vergezellen wat ik ontzettend heb gewaardeerd.

Onderweg nog bekenden tegen gekomen, Lieke, André en Emma,  toen nog Rob en Saskia met de kinderen en op de eerste rustplaats onder het viaduct van de A35 ook onze Jeroen, hij kwam Joop weer ophalen om naar Nijverdal te brengen.

Tegen 2 uur kwam ik heel toevallig, José, Theo en Annet en Jos tegen, zij waren ,s morgens ook al in de kerk geweest op de fiets en hadden een stukje in de omgeving gedaan, precies op een krijzing richting Enter kwamen wij elkaartegen, zal dit de eerste onverwachtse ontmoetingzijn.

tegen 1/2  5 was ik dan in Goor bij Joke Poppe, midden door de optocht van de school en volks feesten die dat weekend in Goor waren,  1 heerlijk pilsje wat mij echt in de enen sloeg toch ff een paar uur plat, in de avond even naar Joke naar de feesttent geweest en om 1 uur toch maar het licht uit gedaan, het was een heerlijke vermoeiende en spannende dag geweest, de kop is er af en toch weer een stukje spanning voor wat de dag van morgen gaat brengen.

groetn uut Goor

Hans uut Twente.

24 reacties

Laat een reactie achter